Hakkari’de Görkemli Düğün: Avukat Muhammed Önal evlendi
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Çiftin düğün töreni, unutulmaz anlara sahne oldu.
Hakkari’nin tanınmış ailelerinden olan Önal ailesi, muhteşem bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Davetliler, gelin ve damadın mutluluğuna ortak olmak için bir araya geldi. Halaylar eşliğinde geçen eğlenceli düğün, unutulmaz anılara sahne oldu.
Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğün töreninde unutulmaya yüz tutmuş yörenin gelenek ve görenekleri düğün törenine en güzel şekilde yansıtıldı. Davetliler alanda bulunan havuz kenarında Hakkarili Şiyar Berwari ve ekibinin seslendirdiği Kürtçe müzikler eşliğinde kol kola girerek halay çekti.
Hakkari Depin Tatil Köyü Havuz Başı’nda düzenlenen düğün törenine siyasi partisinden, STK'sına; bürokrasiden, iş dünyasına, esnafından, oda başkanlarına yüzlerce davetli katıldı.
Damadın Babası Şaban Önal, çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek, "Bugün çok mutlu bir güne tanıklık ve şahitlik ettik. Böylesi güzel bir günde dostlarımız, akrabalarımız, arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimiz birbirini görmüş, beğenmiş, sevmiş. Bize de mutluluklarına ortak olmak ve bu güzelliği paylaşmak düşer. Kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Özellikle tüm zor şartlarda ve koşullarda dayanışma içinde olsunlar. Yuvanın kıymetini bilsinler. Düğünümüzde bizi yalnız bırakmayan, uzaktan, yakından bu merasime iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Damadın amcası Güzereş Aşireti büyüğü Basri Önal ise, “Bu güzel günde ailelerimizin mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşıyoruz. Yeğenim Muhammed ve Elif kardeşimize bir ömür boyu huzur, sevgi ve mutluluk diliyorum. Rabbim yuvalarını daim etsin” ifadelerini kullandı.
Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen Sağdıç Abdullah Önal ise düğün törenlerine katılarak mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür etti.