Hakkari’de helikopter kazası şehitleri için mevlit okutuldu
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Valiliği ve Belediye Başkanlığı Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından helikopter kazasında şehit olan askerlerimiz için Türkçe ve Kürtçe olarak Mevlid-i Şerif okutuldu.
Hakkari Belediye Başkanlığa tarafından Ramazan etkinlikleri adı altında eski hükümet konağı bahçesinde düzenlenen programdaki canlı müzik programı iptal edilerek,
helikopter kazasında şehit olan 13 askerimiz için İl Müftülüğü imamları tarafından ilahi dinletisi ve Mevlid-i Şerif okutuldu.
Şehitlerin ruhuna Fatihaların okunmasının ardından vatandaşlara şerbet ve un helva ikramı yapıldı. Hakkarihabertv.com
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Güncel