• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Hakkari’de “İPEK MOBİLYA” hizmete açıldı

Hakkari’de “İPEK MOBİLYA” hizmete açıldı
Hakkarili genç girişimciler Muharrem Selçuk ve Muhammed Ümit tarafından 3 katlı “İPEK MOBİLYA” mağazası görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı.

Hakkari’nin Halife Derviş Mahallesi Fidan Hanım Caddesi Tuncerler Apartmanının zemin katında “İPEK MOBİLYA” mağazası hizmete açıldı. 

Genç girişimciler Muhammed Ümit ve Muharrem Selçuk tarafından kente kazandırılan mağazanın açılış kurdelesi Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Buğra Karadağ  MÜSİAD İl Başkanı Adnan Öveç, Kanaat Önderi Fatih Keskin, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Hakkari Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanı Veli Kaya ve İPEK Mobilya Türkiye satış Müdürü Mehmet Uzel tarafından kesildi.

İşletmenin açılışında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali yardımcısı Buğra Karadağ İşletme sahiplerine bol bereketli kazançlar diledi. Açılışa gelen herkese teşekkür eden İPEK MOBİLYA Satış Müdürü Mehmet Uzel ise,” Bu yatırımı Hakkari’ye yaparken farklı noktalara da değişik mağazalar açmayı düşünerekten bu yola girdik. Biz her noktada vatandaşlarımıza hizmet için varız. Müteşebbislerimiz sağ olsun bayrağımızı burada da dalgalandırdılar. Türkiye’nin her yerine ulaşmaya çalışıyoruz. Biz sadece mobilya değil evlere iş yerlerine yaşam alanı sağlıyoruz. Tekrardan hayırlı olsun” dedi.

Genç girişimciler Muharrem Selçuk ve Muhammed Ümit ise, Hakkari'ye mobilya sektörünü kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek," Her yıl yüzlerce genç dünya evine giriyor. Bir çoğu kaliteli ve uygun mobilyayı değişik illerden istiyordu. Eksikliği fark ettik ve bilinen İPEK MOBİLYA markasını ayaklarına getirdik. Mağazamızda yatak odaları, oturma grupları, genç odası ve elbise dolapları gibi her çeşit ve modelde ürünümüz mevcuttur. Kredi kartı ve banka kartıyla uygun fiyatlarla taksitlerimiz var. Ev kurmak isteyen tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz'. 

Kurum müdürleri ve sivil toplum örgütleri ile davetlilerin katıldığı açılış verilen ikramlarla son buldu.

59873.jpg

img-0808.jpg

50-001.jpg52.jpg8579c4fb-7843-4a8d-ac10-3cddbe0e4601.jpg

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim