• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Hakkari’de kadınlar matinesi düzenlendi

Hakkari’de kadınlar matinesi düzenlendi
Hakkari’de yaptığı birbirinde güzel etkinliklerle adında sıkça söz ettiren Katarsis Kültür Sanat ve Eğitim Derneği bu defa da (bütün kadınlar toplandık) sloganı ile ücretsiz olarak ''kadınlar matinesi'' düzenledi.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Cafe wood de düzenlenen etkinliğe kadınlar çocukları ile birlikte yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı  Ersin Baran ve ekibinin  sahne aldığı etkinlikte canlı müzik dinletisi, yarışmalar ve ikramlar yapıldı. Hakkari’de iki yıldır faaliyet gösteren Katarsis Kültür Sanat ve Eğitim Derneği düzenlediği etkinliklerle Hakkarili kadınlara alternatif kültürel, sanatsal ve sosyal bir ortam sağlıyor.
 
Katarsis Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Doç. Dr. Firdevs Sağlam çıktığımız bu yolda Hakkarili yerli esnafların, işadamlarının ve Hakkarilerin yapılan etkinlik ve faaliyetlere ilgi ve desteklerinin arttığını yerelde olan bu desteğin Hakkari adına çok önemli olduğunu söyledi.
 
Hakkari'nin Türkiye'de bulunan bir çok ille eş değerde etkinliklerle buluşmasında Kamu kurumlarının yaptığı faaliyetlere ek olarak çalışmalar yaptıklarını ifade eden Sağlam” Toplumun farklı kesimlerinde ihtiyaç duyulan ya da eksik olduğu düşünülen faaliyetlerle Hakkari'de yaşayan insanları buluşturacaklarını ve kent genelinde kadın ve çocuklar üzerine çalışmalarımız olacak.
 
Etkinliğin gerçekleşmesinde Cafe Wood ve Youtuber Rampe'ye, Hakkari esnafının katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 
Katarsis Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Gülçin Kaya ise, ikinci etkinliklerini düzenlediklerini belirterek,"Anne ve çocukların beraber eğleneceği bir ortam hazırladık. Anne ve çocukları beraber halay çekiyor das ederek eğleniyorlar" şeklinde konuştu.
 
Etkinliğe katılan kadınlar ise bu güzel ortamı hazırlayanlara teşekkür ederek, burada çocukları ile beraber doyasıya eğlendiklerini söylediler. Etkinlik yapılan ikramlarla sona erdi. Haber: Feyzullah Taş
01-055.JPG02-049.JPG03-043.JPG04-023.JPG
  
Bu haber toplam 2753 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim