Hakkari’de koronavirüs tedbirleri devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentin dört bir yanında caddeler sabunlu suyla yıkandı.
Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Hakkari’de koronavirüs tedbirlerini en üst düzeyde tuttuklarını söyledi.
Vatandaşlardan zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını isteyen Vali Akbıyık, bütün dünyada yayılan koronavirüs küresel bir sorun haline gelmiştir dedi.
Akbıyık,”Bakanlığımızın aldığı tedbirler kapsamında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların ve araç trafiğinin yoğun olduğu tüm caddelerinden kaldırım ve yolları sabunlu suyla yıkadık. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli.
Bu düşünceyle halkımızla birlikte tüm tedbirleri almanın gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımız geceli gündüzlü olarak devam ediyor” dedi. Haber: Feyzullah Taş


YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.