• BIST 8039.18
  • Altın 1680.862
  • Dolar 27.1357
  • Euro 28.8574
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 19 °C

Hakkari'de miniklerin okuma bayramı

Hakkari'de miniklerin okuma bayramı
HAKKARİ Merkez Vali İdris Akbıyık Ortaokulu 1. sınıf öğrencileri tarafından okuma bayramı düzenlendi.

Öğle saatlerinde Halk Eğitim Merkezin  Salonu'nda düzenlenen programa  bazı daire amirleri ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Program öncesi bir konuşma yapan Okul Müdürü Şükrü Ecer,  1. sınıfların okuma bayramına 6 ayrı sınıfın katıldığını ve 40 günlük bir çalışma sonucunda bu etkinliğin hazırlandığını belirtti. Ecer, "Sınıflarımız ortak bir çalışma yaparak böyle güzel bir etkinlik düzenlediler.

Okuma bayramına yaklaşık 134 öğrenci katılmıştır. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da katlanarak devam edecektir. Programa büyük ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
Okumu bayramında öğrenciler defile, skeçler, tiyatro, rondlar ve dans topluluğu gösterisinde bulundular. Öğrencilerin  Program sonunda öğrencilerin tümüne okuma belgesi verildi.

11-059.jpg

Bu haber toplam 621 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim