• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Hakkari'de Muhasebeciler haftası etkinliği

Hakkari'de Muhasebeciler haftası etkinliği
SMMO Hakkari Temsilciliği 1 / 7 Mart Muhasebeciler haftası dolayısı ile bir etkinlik düzenledi. Kürtçe – Türkçe müzikler eşliğinde halay çeken muhasebeciler gönüllerince eğlendi.

Van, Ağrı, Hakkari Bölge Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Bulvar Caddesi Belediye karşısındaki Kavani Kafe Restaurant’ta yemekli  program düzenledi.

Geceye; Hakkari defterdarı Mehmet Ar. SGK İL Müdürü Erdin Polat, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya,  İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü Dr. Murat Koca, 

Vergi Dairesi Müdürü Aslan Demirci,  Yüksekova Vergi Dairesi Müdürü Turan Çiftçi, Hakkari Van Ağrı Mali Müşavir Odası Başkanı İbrahim Şahin ve yönetimi ile Van SMMMO odası Hakkari Temsilcisi Cabbar Yakupoğlu, Mali Müşavirler Muhsin Şimşek’ Şehmuz Ege, Ümmihan Çiftçi, Rabia Demir ve Yıldız Güven katıldı.

5-220.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan Van, Ağrı, Hakkari Bölge Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Hakkari Temsilcisi Cabbar Yakupoğlu, programa katılanlara teşekkür etti ve tüm üyelerinin 'Muhasebe Haftası'nı kutladı.

4-354.jpg

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İbrahim Şahin ise 1-7 Mart Muhasebe Haftası'nı kutladıklarını belirterek, sürdürülebilirliğin ön plana çıktığı ve giderek öneminin arttığı bu dönemde tüketim anlayışından, üretim anlayışına herkesi köklü bir değişim beklediğini söyledi.

1-806.jpg

Başkan Şahin, mali müşavirlerin bu değişim sürecinde işletmelere ve ekonomiye güven sağlayan danışmanlar olarak yol gösterici olacağını ifade etti.

Mali müşavirlerin ülke ekonomisinin gelişmesine önemli katkı sunduğunu belirten Başkan Şahin, ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan, Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirlerin üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalıştığını vurguladı.

3-658.jpg

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart, Muhasebe Haftası olarak kutlandığını hatırlatan Başkan Şahin, “Toplumsal yaşamı tehdit eden pandemi ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin yaratmış olduğu belirsizlik ortamında, Muhasebe Haftasını kutluyoruz” dedi.

9-041.jpg6-156.jpg11-053.jpg12-026.jpg

 

Bu haber toplam 1475 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim