• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Hakkari’de öğretmenler odaları yenileniyor

Hakkari’de öğretmenler odaları yenileniyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Hakkari’de, eğitim kurumlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Bu kapsamda, güçlendirilen, onarılan ve modern bir görünüme kavuşturulan bir çok okulun yanında, merkez ve ilçelerde özverili bir çalışmanın sonucunda, okullardaki öğretmen odalarının yenilenmesine de devam ediliyor.

Yeni masa ve sandalyelerle donatılarak asma tavan ve led ışıklandırmalarla dizayn edilen öğretmenler odaları, yenilenen görüntüleriyle öğretmenlere, daha iyi bir çalışma ve dinlenme ortamı sunmaya hazır hale getirildi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, yenilenen okullardan olan Sermaye Piyasası Kurulu İlk/ Ortaokulu ve Şehit Çetin Deniz İlk/Ortaokulu’nu ziyaret ederek şunları dile getirdi:

”Bakanlığımızın finansal destekleri ve öncülüğünde, Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın eğitime ve eğitimciye olan sevdasıyla ilimizdeki eğitimin kalitesinin yükselmesi için eğitim yatırımlarımız devam ediyor. Sayın Valimizin,insan odaklı yatırımlarında, eğitim gönüllüleri olan öğretmenlerimizi, her zaman önceliğe alan yaklaşımlarıyla şimdiye kadar 34 okulumuzun öğretmenler odasını yenileyerek ve donattık.

hakkaride-ogretmenler-odalari-yenileniyor.jpg

Bir kısım okulumuzu da baştan başta yeniledik. Daha önce bu okullarımıza yaptığımız ziyarette, öğretmenler odasının yenilenmesini isteyen öğretmenlerimizin isteği üzerine öğretmenler odasını yeniden dizayn ettirdik. Fiziki ortamlarımızın iyileştirilmesi yanında, zamanın ruhuna uygun bir şekilde, kültürden sanata, spordan edebiyata ve akademik gibi her alanda çocuklarımızı donanımlı hale getirmeye çalışıyoruz.

hakkaride-ogretmenler-odalari-yenileniyor-3.jpg

Tabi bu konuların üzerine düşerken de işin merkezinde olan eğitimcilerimizi, öğretmenlerimizi özellikle önemsiyoruz. Öğretmenler odalarını, eğitimcilerimizin arzu ettiği şekilde, eksikliklerini gidererek altyapısını yenileyerek değerli öğretmenlerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz.

Güzel günlerde kullanmalarını diliyorum. Hem kendilerine hem de onlardan sonra gelecek öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun. Öğretmenlerimiz, her şeye layıktır. Biz, inşallah kısa bir zamanda, Hakkari’mizde bulunan okullarımızı, öğretmenlerimize yakışır bir şekilde tanzim etmeye devam edeceğiz,” dedi.

hakkaride-ogretmenler-odalari-yenileniyor-2.jpg

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim