• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari'de Peygamber sevgisi halı sahaya sığmadı

Hakkari'de Peygamber sevgisi halı sahaya sığmadı
Hakkari Valiliği ve İl Müftülüğü tarafından “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım” adı altında düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” programı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

VİDEO YÜKLENECEK-Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAS) doğum yıldönümü coşkusu halı sahaya sığmadı.

Hakkari Valiliğinin katkıları ile İl Müftülüğü tarafından bir halı sahada düzenlenen program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

İl Müftüsü M. Feysal Geylani’nin günün anlam ve önemine belirten konuşmaların ardından program ilahi grubunun dinletisi ile devam etti.

Diyanet  İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Abdurrahman Candan “Hz. Peygamber Tevhid ve Vahdet- Gelin Birlik Olalım” konulu konferans verdi.

Sanatçı Mahmut Dumman'ın İlahi gurubunun dinletisi, Van Eğitim merkezi, Eğitim Görevlisi Ali Kaya ve İhsaniye Camii İmam Hatibi Tahir Çivi Kur’an-ı Kerim ziyafetinin ardından şiirler okundu.

Hakkari Valiliğinin katkıları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle orta okul düzeyinde öğrenim gören öğrencilere yönelik şiir yazma yarışmasında dereceye giren 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencisi Gamze Yılmaz ve Nisanur Gör ve üçüncü olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Umut Erik’e ödülleri Hakkari Valisi Yakup Canbolat tarafından verildi.

Binlerce kişinin katıldığı program İl Müftüsü M. Feysal Geylan’nin kapanış duası ve davetlilere din kitaplarının dağıtılması ile sona erdi.

Programa Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcıları Hasan Ongu, Mehmet Emin Taşçı ve Bekir Abacı, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve binlerce kişi katıldı. Feyzullah Taş (İHA)


HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

VİDEO: 

Bu haber toplam 5834 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim