• BIST 10196.64
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Hakkari'de "Rüya" iş merkezi hizmete açıldı

Hakkari'de "Rüya" iş merkezi hizmete açıldı
Hakkâri’de ilk defa batı standartlarını aratmayan tam donanımlı içinde üç asansör, yürüyen merdiven, bowling ve sinema salonu ile ünlü giyim markalarının bulunduğu bir iş merkezi hizmete girdi.

Hakkâri’deki birçok iş adamı batıya yatırım yaparken, iş adamı Mehmet Seven kendi memleketine batıdaki standartları aratmayan 7 katlı ve içinde yürüyen merdiven, bowling, spor ve sinema salonunun bulunduğu Rüya adını verdiği bir iş merkezini hizmete açtı.

İş adamı Mehmet Seven, 2010 yılında Çevreyolu Caddesinde bin 200 metrekare üzerinde 7 katlı bina inşa ederek Hakkâri’de bir ilke imza atmıştı. Hakkâri’nin İkiz Kuleleri adı verilen ve 4 yıl Hakkari Üniversitesi tarafından kullanılan bina, rektörlüğün yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte yeniden restore edilerek Rüya adı altında iş merkezine çevirdi.


Haberin Videosu İçin Tıklayın


Yeni hizmete açılan iş merkezinin girişinde yürüyen merdiven, birinci kattan başlayarak üçüncü katına kadar iş yerleri, dördüncü katında bowling, çocuk oyun alanı, spor salonu, beşinci katında fitness salonu, altıncı katında resmi kurum ve yedinci katı sinema salonu olarak hizmet veriyor.

Hakkâri’de ilk defa içinde yürüyen merdiven, bowling ve sinema salonu bulunan bir iş merkezinin hizmete açıldığını belirten vatandaşlar, kendi ilini düşünerek modern bir iş merkezi hizmete açan iş adamına teşekkür etti.

İş merkezine gelen bazı vatandaşlar yürüyen merdivene binmekte zorlanırken, bazıları yürüyen merdivenden geçip geçmeyeceklerinde kararsız kaldı.

İş adamı Mehmet Seven, Hakkâri’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek “Ben memleketimi çok seviyorum. Buradaki insanlarımız hizmetin en güzeline layıktır.

Önemli olan halkımızın memnun olmasıdır. Hakkâri’deki rüyamızı gerçekleştirdik. İş merkezinde yürüyen merdiven, 3 asansör, bowling salonu, sinema salonu, ünlü marka mağazaları bulunuyor” dedi. Feyzullah Taş (İHA)

ruye-is-merkezi-m.jpgruye-is-merkezi-1.jpgruye-is-merkezi-2.jpg

 

Bu haber toplam 10650 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim