• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

HAKKARİ’DE SEÇİM HEYECANI!

HAKKARİ’DE SEÇİM HEYECANI!
14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimlerine geriye sayma başladı. Türkiye için tarihi ve çok önemli bir seçimdir.

Hakkari seçimlere hazır. Aldığımız bilgiye göre Ak Parti için 50’nin üzerinde aday adayı bekleniyor. Ak Parti eski il başkanları yine aday adayı, birkaç sürpriz ismin dışında her seçimde her listede gördüğümüz isimler yine yerlerini koruyacak.

HDP bu defa çok temkinli ve titiz bir adaylık çalışması yürütüyor. İlk üçe yine Hakkari dışında mı aday gösterilecek bilinmiyor.

CHP’ye büyük ilgi var. Ak Parti’den geçiş yapan isimler listeye girebilecekler mi merak ediliyor.

Bu seçimlerde aday adayı olmak isteyenler Ankara-Hakkari arası adeta mekik dokuyorlar. Başkent sokaklarında ve parti koridorlarında Hakkarili görmek mümkün.

Peki kimler hangi partide aday adayı olacak?

Hakkari medyası olarak merkezde titiz bir hazırlık yaptık. Hangi parti olursa olsun tüm aday adayları ve adayları canlı yayınımıza konuk ederek tanıtacağız. Bu çalışma merkezde yayın yapan “HAKKARİ HABER TV-HAKKARİ OBJEKTİF HABER-CÖLEMERG HABER ve HABERCİ30 haber sitelerimizde eş zamanlı yer alacaktır.

Tüm aday adayları ve sonrasında adayları  usta gazeteci, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş canlı yayında ağırlayarak röportaj gerçekleştirecektir.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taş, “Bu seçimleri ve her seçimi önemsiyoruz. Basın olarak yoğun bir sürece giriyoruz. Kim hangi partide aday adayı, projesi ve gayesi nedir, ilimizin ve halkımızın temel sorunlarına çözüm odaklı neler yapmak istiyor, kazanma şansı nedir, nasıl bir seçim çalışması yürütülecek, neler vaat edecekler?

Burada yapacağımız en fazla 45 dakikalık röportajla hem adayımızı tanıyacağız hem de seçmenlerine tanıtacağız. Parti ve kişi ayrımı yapmaksızın herkesi istekleri dahilinde canlı yayında ağırlayacağız.

Bu çalışma hem görüntülü hem de yazılı olarak mevcut haber sitelerimizde aynı anda yayımlanacaktır. Konuk olmak isteyen adayların 05466062036 nolu telefonumuzdan söyleşi için gün alabileceklerdir.” Açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 3375 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim