• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Hakkari’de Su ve drenaj kanalları yapılıyor!

Hakkari’de Su ve drenaj kanalları yapılıyor!
Hakkari belediyesi tarafından ketin genelinde yapılan alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor.

Hakkari belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının yanında devam eden yol asfaltlama çalışmalarının yanında yağmur suyu, sulama kanaları ve drenaj kanaları çalışması aralıksız olarak sürüyor.

Kanalizasyon ve su hatlarının tamamen bittiği Biçer mahallesinde yol asfaltlama çalışmaları da büyük oranda tamamlandığı belirtildi.

Mahalle Muhtarı Kemal Erol’un girişimleri ile şimdi de Mahallenin sulama ve yağmur suyu kanalları yapımına balandı. Son bahar yağmurları başlamadan çalışmaların bitirilmesinin amaçlandığını belirten Muhtar Erol kendisine verilen destekten dolayı yetkililere teşekkür etti.

Muhtar Erol,”Buradan başta Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a ve Belediye Başkan Vekilimiz Cüneyt Epcim, Fen İşleri Müdürlüğü ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Başlatılan çalışmalar sayın yöneticilerimizin de katkıları ile mahallemizde bitme aşamasına gelmiş durumda. Yollarımız büyük oranda bitti. Birkaç ara yol kaldı onlarda önümüzdeki günlerde biter diye umut ediyoruz.  Her yağış yağdığında mahallemiz su altında kalıyordu.

Birde sulama kanaları konusunda büyük sıkıntılarımız vardı. Belediye Başkan Vekilimize durumu izah ettik ve sağ olsun kendisi de büyük bir hassasiyet göstererek mahallemizde bulunan ve yaklaşık 4 bin metreye varan sulama kanalları ile birlikte drenaj ve yağmur suyu kanalları yapılıyor.

Bizlere bu konuda her desteği veren başta Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a Belediye Başkan vekilimiz Cüneyt Epcim’e ve yürütülen çalışmalarda bizlere büyük destek veren mahalle sakinlerine teşekkürü bir borç biliriz” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

hakkari-su-kanali-calismalari-m.jpghakkari-su-kanali-calismalari-1.jpghakkari-su-kanali-calismalari-2.jpghakkari-su-kanali-calismalari-3.jpghakkari-su-kanali-calismalari-4-001.jpg

 

Bu haber toplam 3047 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim