• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Hakkari'de teröre lanet mitingi düzenlendi!

Hakkari'de teröre lanet mitingi düzenlendi!
Hakkari’de düzenlenen mitinge katılan binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla ‘kahrolsun PKK’ sloganları atarak terörü lanetledi.

Hakkari’de ‘bu ülke hepimizindir, ülkene sahip çık’ adı altında valilik bahçesinde teröre lanet mitingi düzenlendi. Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, Durankaya Belediye Başkan Fatih Keskin, AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, CHP temsilcileri, ilin illeri gelenleri, iş adamları,

bazı STK temsilcileri, muhtarlar, şehit aileleri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile binlerce kişinin katıldığı mitingde, Hakkari İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ramazan Özdemir bir konuşma yaptı. İstanbul Beşiktaş ve Kayseri başta olmak üzere yapılan terör saldırılarını lanetlediklerini ifade eden Özdemir, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve dua ediyoruz” dedi.

  “Hiçbir terör örgütü Kürt halkını temsil edemez”
  Terörün, insanlığın en büyük düşman olduğunu söyleyen Özdemir, “Tüm terör örgütleri bilsin ki bizler millet olarak oyuna gelmeyecek kadar basiret ve samimiyet sahibiyiz.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Beyinleri yıkanarak canlı bomba haline getirdikleri zavallıları ayrım yapmadan milletimizin arasına sürenler, insanlıktan pay almamış olan alçaklardır. Bu ülke hepimizindir, gidecek bir yerimiz yoktur. Suriye’de ve Irak’ta yaşanan olaylarda, insanlar buraya sığınmakta ve sığınılacak yer olarak burayı görmektedir. Biz artık terör olmasın diyoruz.

Bu topraklara barış, kardeşlik ve huzur gelsin istiyoruz. Kardeşlik limanımız olan bu ülke; Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla ve Çerkeziyle bir olduğumuzu haykırıyoruz.

Ülkemize hep beraber, omuz omuza ve yürek yüreğe sahip çıkacağımızı tüm terör örgütlerine ve emperyalist güçlere deklare ediyoruz.

Bugün Hakkari’de halk olarak diyoruz ki hiçbir terör örgütü Kürt halkını temsil edemez. Masum canlara kıyan her türlü terör eylemi geleceğimize yapılan hain bir sadırıdır” dedi.
  
  “Diriliş ve medeniyet yürüyüşü başlamıştır” 
  “PKK, DAEŞ, FETÖ ve emir aldıkları komuta merkezleri bilsin ki ne bu ülke ne de İslam dünyası diz çökmeyecektir” diyen Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “Diriliş ve medeniyet yürüyüşü başlamıştır. Seferberlik ilanı tüm yüreklerde en güçlü şekilde benimsenerek eylemselliğe geçilmiştir.

Büyük Türkiye inşası ve yürüyüşü tüm istikbal güçlerine rağmen, bütün mazlumların duası olarak gerçekleşmeye devam etmektedir. Biz bir oldukça, büyüdükçe ve güçlendikçe, terör ve terör destekli devletler alçalmaya ve yok olmaya devam edecekler.

Yine tüm yüreğimizle şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemiz insanlıktan nasiplenmemiş terör örgütleri tarafından dize getirilmeyecek kadar büyüktür. İnancımız ve yürüyüşümüz büyüktür. İşte buradayız ve birlik içinde hep beraber her daim var olacağız.”

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, Kayseri başta olmak üzere tüm şehitlerin ruhuna Fatiha okudu.
  Ellerinde Türk bayrakları bulunan binlerce kişi, “Türkiye teröre mezar olacak, şehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun PKK, DAEŞ ve FETÖ, Türk Kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir” sloganları atarak, sık sık tekbir getirdiler.

Mitinin ardından STK temsilcileri, Vali Yardımcısı Hasan Ongu ile bir araya gelerek İstanbul Beşiktaş ve Kayseri’deki terör saldırılarında şehit olan polis memurları ve vatandaşları için taziye dileklerinde bulunarak, terör örgütlerine karşı devletin yanında olduklarını ifade ederek birlik ve beraberlik mesajlarını verdiler.

 Burada konuşan Vali Yardımcısı Hasan Ongu, bugün dayanışma, kardeşlik ve yekvücut olma şuuruyla bir araya geldiklerini belirterek, son 9 günde yaşanan üzücü olayları ve elim hadiseleri bir daha yaşamak istemediklerini söyledi.

Ongu,"Bugün Hakkari Valiliğinin bahçesinde güzel bir görüntü ortaya çıktı. Bu birlik ve beraberlik, kardeşlik şuurumuz inşallah daim olur.

Belki aranızda çok uzun yıllardır buranın havasını teneffüs edenlerin daha öncede benzerini görmüştür. Ama bu son 2 haftadır yaşadığımız olaylardan sonra bugünkü tablonun değeri, manası ve önemi daha da anlamlı oldu” şeklinde konuştu.

Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin ise,  Bunu asla unutmayın değeli kardeşlerim.

Hakkari halkı en az  Rizeli kadar, İzmirli kadar, Trakyalı kadar, Edirneli kadar, Kayserili kadar ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sadakatle bağlıdır.

Bu vatan hepimizin, hepimiz bir gemideyiz gemi batarsa hepimiz boğuluruz. Terör insanlık suçudur

Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Hiç bir güç kardeşliğimizin bölünmesine yeterli olmayacaktır.

fatih-mmm.jpg

Bu halk Şer odaklarına karşı; vatanın bölünmez bütünlüğünün koruyucusudur bunun teminatı ise bu milli seferberlik meydanlarıdır.   Temennimiz ülkenin biran önce barış ve huzur kavuşmasıdır.

Bu topraklarda kaybedilen her can bizim canımızdır. Birlik ve beraberliğimiz ülkenin huzuruna kast eden saldırıları lanetliyoruz.

 Terörü yapma terörü destekleme terör üzerinde yapana lanet olsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet ülkemize başsağlığı diliyorum" dedi. İHA

yuruyus-1-006.jpgyuruyus-2-005.jpgyuruyus-3-004.jpgyuruyus-4-002.jpg

colak.jpg

Bu haber toplam 13344 defa okunmuştur
  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
  • İDEM AVM'den Mayıs ayı indirimi!16 Mayıs 2024 Perşembe 12:00
  • KGK’dan Ankara’da diplomasi turu16 Mayıs 2024 Perşembe 11:40
  • HEM'de Gazze konulu konferans düzenlenecek16 Mayıs 2024 Perşembe 11:26
  • Yüksekova-Irak arasındaki turizm ağı genişliyor16 Mayıs 2024 Perşembe 08:49
  • Hakkari DEM Parti; Kürtçe resmi dil olsun15 Mayıs 2024 Çarşamba 16:14
  • Erken Tanı Senin Ellerinde”15 Mayıs 2024 Çarşamba 13:19
  • Hakkari’de dere yatakları temizleniyor15 Mayıs 2024 Çarşamba 10:35
  • Engel Tanımayan Kalpler Jandarmaya misafir oldu15 Mayıs 2024 Çarşamba 10:09
  • Başkan Arslan “canımız acıyor”14 Mayıs 2024 Salı 19:40
  • Hakkarili Kaya Şampiyonluklara doymuyor14 Mayıs 2024 Salı 19:18
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim