• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Hakkari’de TSKGV tanıtım toplantısı yapıldı

Hakkari’de TSKGV tanıtım toplantısı yapıldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, TSKGV Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sadık Piyade’nın katılımı ile Türk Silahlı Kuvveleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) tanıtım toplantısı yapıldı.

 Atatürk Kültür Merkezinde düzenlene toplantıya, Vali Yardımcıları Mustafa Emre Kılıç, Mustafa Berat Kasımoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci,Yüksekova 3'üncü Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral  Muammer Türker, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Ak Parti Başkan Yardımcıları Mehmet Yoldaş,  Ak Parti geçmiş dönem İl Başkanı Nurettin Fırat, Ak Parti Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Şaban Arslan,

Naif Kahraman, MHP Başkan Vekili Hüseyin Korkmaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, TSKGV Başkanı Şirin Adıyaman, Genel Sekreter Av. Abdulmecit Tarhan, üyeler Hasan Öztunç, Ogur Kaya, Metin Korkmaz, Onur Yıldız, Kanaat Önderi Timur Yoldaş, Mikail Ediş, işadamları Niyazı Ediş, Hekim Yıldız, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, TSKGV anıtım videosu izletildi.  Burada konuşan TSKGV Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sadık Piyade Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerini Güçlendirme Vakıflarının 3388 Sayılı “TSKGV Kanunu” ile birleştirilmesi neticesinde 26 Eylül 1987 tarihinde kurulmuştur dedi.

Piyade,” Sağlanan bağışlar ordumuzun güçlenmesi için en modern silahlarla donatılmasında ve savunma sanayi teknolojilerinin geliştirilmesinde kullanılmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gücüne güç katan ve hayallerimizi gerçeğe dönüştüren ürünler arasında yer alan helikopterler, uçaklar, insansız hava araçları, roketler, füzeler, silah sistemleri, radarlar gibi nice savunma sanayi sistemleri ve teknolojileri şirketlerimiz tarafından geliştirilmekte ve üretilmektedir.

 Bugün itibariyle yaklaşık 175.000’i aşan bağışçısı ve 25.000'den fazla şirket çalışanından oluşan büyük bir aileyi temsil etmekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

TSKGV Fahri Başkanı Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, TSKGV Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sadık Piyade’a ederek, TSKGV’ın ülkemizin bekası için yoluna emin adamlarla devam ettiğini belirterek, tüm bağışçıların teşekkür etti.

TSKGV Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sadık Piyade Vali Akbıyık’a plaket takdim ederken, Vali Akbıyık ve beraberindekileri ise TSKGV bağışçıları " Niyazi Ediş, Hekim Yıldız, İbrahim Adıyaman, İlyas Tunç, Cahfer Tarhan, Oğur Kaya, Hüseyin Korkmaz, İbrahim Adıyaman'a plaket takdim ettiler. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim