• BIST 10275.5
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Hakkari’de TÜGVA kongresi yapıldı

Hakkari’de TÜGVA kongresi yapıldı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hakkari İl Temsilciliği 3'üncü Olağan Genel Kongresi gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen kongre, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İstiklal Marşı’nın ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Abdullah Özdemirci, Başkan Yardımcılığına Yaser Özer, Divan üyeliğine Teoman Aydoğan ve Recep Aşur seçildi.

TÜGVA Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Abdullah Özdemircan, TÜGVA Hakkari İl Temsilcisi Mustafa Can ve TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Lise Koordinatörü Okan Özer günün anlam ve önemini belirten açıklamalar yaptılar.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek ise geleceği gençlerin şekillendireceğini yeni dünya düzeninin gençler tarafından dizayn edileceğini bütün istikbalin gençlerin elinde olduğunu bu konuda gençleri sonsuz güvendiğini söyledi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hakkari İl Temsilciliğine seçilen Harun Aşan, konuşmasına besleme ile başladı. Aşan "Bizler 'Rabbim Allah' deyip, yürüyüveren bir neslin, sahabenin ve liderin evlatlarıyız.

Bizler 'Rabbim Allah' diyen TÜGVA teşkilatlarının, Hakkarili kardeşlerimizin sırdaşlığını, dostluğunu ve muhabbetliğini yapmakla mükellefiz” dedi.

Kongre yeni temsilciye yetki belgesinin ve Rahlenin verilmesi, protokol tarafından eski il temsilcisine plaket verilmesi, eski İl temsilcisi tarafından yönetime teşekkür belgesi verilmesi ve protokolle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Kongreye AK Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Avukat Abdulmecit TTarhan, Hakkari TBF Spor Federasyon Temsilcisi Yakup Aktaş, Ak Parti teşkilatı, STK temsilcileri katıldı. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hakkari İl Temsilciliği 3'üncü Olağan Genel Kongresinde Harun Aşan Temsilci olarak seçildi.

Haber: Feyzullah Taş

dsc-8822.JPGdsc-8825.JPGasan-11.jpgasan-2.jpg


 

Bu haber toplam 1685 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim