• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkari’de Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı

Hakkari’de Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı
Hakkari’de psikolojik danışmanlığı hizmeti almak isteyen çocuk, ergen ve yetişkin bireyler ile kurumlar için Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı.

Bakü Devlet Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu Jiyan Özkan tarafından kurulan Yaşam Psikolojik Danışma Merkezi Bulak Mahallesi Mukaddes Akar Sokak No/8 Daire 1’deki adresinde faaliyete girdi.

Açılışa CHP Hakkari İl Başkanı Nazım Demir, Ak Parti Hukuk İşleri Başkanı Zeydin Kaya, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, Hakkari Ticaret Odası Meclis Başkanı Fazıl Özkan, Serbest Muhasebeciler, KAMER Hakkari İl Temsilcisi Zozan Selimoğlu, Mali Müşavirler Odası Hakkari Temsilcisi Cabbar Yakupoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

kadin-008.jpg

İşyerinin açılışı CHP’li Demir, Ak Partili Kaya ve diğer davetliler tarafından yapıldı. 

Merkezin kurucusu genç ve başarılı Psikolog Jiyan Özkan, 2018 yılında Bakü Devlet Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra meslek hayatına dershane ve rehberlik merkezlerinde çalışarak devam etti.

5-001.jpg

4 yıllık tecrübe ve bilgi birikimiyle Hakkari halkına psikolojik destek vermeye hazır olduğunu anlatan Psikolog Jiyan Özkan, mesleği ve Hakkari’de yapacakları çalışmalar konusunda şu bilgileri verdi:

“Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi olarak amacımız, psikolojik desteğe ihtiyacı olan birey ve kurumların bu alandaki ihtiyacını karşılamaktır. Bizler her bir bireyin biyo-psiko-sosyal bir eksende ele alınması gerektiği ve her bir bireyin özel olduğu anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
aciii.jpg
 
İnsanların psikolojik destekten faydalanmasını sağlamak, psikolojiye karşı olan korkularını ortadan kaldırmak, psikoloğa gitmenin ve danışmanlık almanın normal bir eylem olduğunu belirtmek ve hayatlarının değişik evrelerinde karşılaştıkları problemlere çözüm bulmak temel amacımızdır. ‘’

Eğitim süreci ve çalışma hayatı boyunca çeşitli psikolojik eğitimlere ve seminerlere katılan Özkan; çocuk, ergen, yetişkin, aile, çift terapileri ve toplum sağlığını koruma gibi birçok alanda Hakkari halkına hizmet vereceklerini söyledi.

Açılışa katılan davetlilere teşekkür eden Psikolog Jiyan Özkan, bundan sonraki süreçte Hakkari’deki her kesimden insanımıza Psikolojik Danışmanlık Hizmeti verecektir. Açılış programı verilen ikram ile son buldu.

8-001.jpg

1-001.jpg

2-002.jpg

6.jpg

Bu haber toplam 2855 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim