Hakkâri’de yeni kamu projeleri için çalışmalar başladı

Hakkâri’de yeni kamu projeleri için çalışmalar başladı

Kaynak:Feyzullah Taş

Hakkâri Valisi Ali Çelik, kentte planlanan kamu yatırımları kapsamında proje alanlarında saha incelemelerinde bulundu. Vali Çelik’e, incelemeler sırasında ilgili kurum yetkilileri ve teknik ekip eşlik etti.

Vali Çelik, yatırımların yapılacağı alanlarda teknik ekipten detaylı bilgi alarak projelerin mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kamu hizmetlerinin vatandaşlara en kısa sürede ulaştırılması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü vurgulayan Çelik, yatırımların kent genelinde önemli bir dönüşüm yaratacağını ifade etti.

“Kamu hizmetlerini vatandaşlarımızla en kısa sürede buluşturmak için ekiplerimizle sahadayız. Her proje Hakkâri’nin gelişimi için bir adım daha anlamına geliyor,”
diyen Vali Çelik, yürütülen çalışmaların hızla tamamlanacağını belirtti.

Kamu yatırımları çerçevesinde yürütülen teknik hazırlıkların tamamlanmasının ardından proje uygulama sürecine kısa süre içinde başlanması hedefleniyor. Hakkâri genelinde planlanan yatırımların; altyapı, ulaşım, eğitim ve çevre düzenlemeleri gibi birçok alanda kente katkı sağlaması bekleniyor.

Hakkari haberlerini anında takip etmek için Hakkari Haber TV sayfamızı ziyaret edin.

g3yqvjpwuaa8aie.jpegg3yqygkwkaaphr5.jpeg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.