• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Hakkari’de Zirve sürücü kursu açıldı

Hakkari’de Zirve sürücü kursu açıldı
Hakkarili genç girişimciler Rıfat Özel ve Ayhan Canpolat tarafından açılan “Zirve Sürücü Kursu” adı işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Pehlivan Mahallesi MNG Kargo yanı Suvağcılar Apartman Kat: 1’de hizmete açılan “Zirve Sürücü Kursu” açılışına Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Slehi Aşireti Lideri Fatih Keskin, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulmecit Yılmaz, HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Türk-İş Sendikasına bağlı Hakkari Yol İş sendikası iş yeri Baş Temsilcisi Zafer Eskici, Av. Azad Keskin, Türk Telekom Müdürü Adem Çatal, iş insanı Selim Aşkan, milli eğitim şube müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,  Hakkâri’de iyi sürücüler yetiştirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Artık sürücü kursları çok titiz,“ dedi.

HAKKARİ BEREKETLİ BİR YER
İlimiz, Valimiz Sayın İdris Akbıyık'ın liderliğinde, her alanda hızlı bir gelişim yaşıyor. Artık gün geçmiyor ki yeni işyerleri açılmasın. İlimize böyle bir yatırım kazandıran girişimcimizi kutluyorum.

Sürücü kurslarının hayatımızda önemli bir yeri var. Trafik kazalarının önüne geçilmesinde, sürücü kurslarımıza büyük görevler düşüyor. Sayın Başkanlarımızla birlikte açılışını yaptığımız ve yeni faaliyetine başlayacak olan Zirve Sürücü Kursu'nun buna katkı sağlayacağına inanıyorum.

Hakkari'nin bereketli bir yer olduğunu vurgulayan Müdür Gür: “Hakkari'miz gerçekten çok bereketli bir yer. Yeni sürücü kursunun açılması ve diğer hepsinin de çalışıyor olması çok güzel bir olay. İnanıyorum ki genç girişimcilerimizin açtığı bu yeni kursta, etkili eğitimlerle bilinçli sürücüler yetişecek ve trafik kazalarının minimize edilmesine ciddi katkılar sunacaklardır. 
Yapılan konuşmaların ardından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

Yapılan konuşmanın ardından “Zirve Sürücü Kursu” açılışı yapıldı. Zirve Sürücü Kursu sahipleri Rıfat Özel ve Ayhan Canpolat, Bu gün 4. Kurumunuz olan Zirve Sürücü Kursu açılışının gururunu ve onurunu yaşadıklarını söylediler.

Özel ve Canpolat konuşmalarının devamında,” Hakkari halkına hayırlı uğurlu olsun. Zirve Sürücü Kursu olarak, eğitime öncelik veren, bilgi güçtür diyen, işini ciddiye alan, ilkelerine bağımlı hareket eden;

ve her şeyden önce kursiyerlerine yüksek kalite ve standartlarda, uzman eğitim kadrosuyla, nezih kurs merkezinde ve kaliteli araçlarıyla ders veren bir eğitim kurumu olmanın, haklı gururunu yaşıyoruz.

İşimizi dürüstlük, ciddiyet, hoşgörü içinde, toplumsal ilkelere uyarak, profesyonelce yapmanın, bize çok şeyler kazandırdığını biliyoruz. Kursiyerlerimize, sadece ehliyet değil, ehliyetle birlikte tüm bu değerleri vermenin, önce trafiği değil, trafik adabını öğretmenin kaygısını taşıyoruz.

Ekip olarak koordine ve uyum içinde çalışmanın rahatlığına varıyoruz. İşte Zirve Sürücü Kursu olarak biz, tüm bunları kursiyerlerimize aşılamak ve aynı paydaları onlarla paylaşmaktan onur duyuyoruz” şeklinde konuştular.

f51fbdf7-15ab-45cc-a720-b68aef0e5844-001.jpg

img-7269.JPGimg-7270.JPGimg-7277.JPGimg-7281.JPG

f51fbdf7-15ab-45cc-a720-b68aef0e5844.jpg

img-7285.JPGimg-7287.JPGimg-7290.JPGimg-7265.JPGimg-7274.JPGimg-7291.JPG

Bu haber toplam 3650 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim