Hakkari’deki okullarda çevre bilinci eğitimleri sürüyor

Hakkari’deki okullarda çevre bilinci eğitimleri sürüyor
Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çevre temizliği bilincinin geliştirilmesi adına değişik okullarda başlattığı eğitimler devam ediyor.

Hakkâri’de çevre kirliliği potansiyeli acısından yüksek riskli bölgelere en yakın okullarda “Yeşil Tişört Yeşil çevre” projesinin ilk ayağı olarak Karşıyaka Mahallesi Gupsi Toki Ahmed-i Hani ilkokulunda eğitim başlamıştı.

Ekipler bu defa da Fatih Sultan Mehmet ilkokulunda çevre eğitimi vermeye başladı. Belediye ekipleri projedeki amaçlarının çevre kirliğinin önlenmesi ve halkın bilinçlendirmesi olduğunu ifade ettiler. Hakkarihabertv.com

5c344ebd-e5a7-4dea-8967-865a03ac1c00.jpg
 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.