• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Hakkari'deki STK'lar İsrail’in Gazze’deki katliamı kınadı

Hakkari'deki STK'lar İsrail’in Gazze’deki katliamı kınadı
Hakkari'deki Sivil Toplum Örgütü (STK)'lar organizatörlüğünde İsrail'i kanamak amacıyla “Soykırıma hayır, Filistin’e destek, Siyonizm’e lanet” adı altında yürüyüş ve basın açıklaması yapıldı.

 Hakkari Ulu Camide Cuma namazı çıkışında STK'ların düzenlediği yürüyüşe binlerce kişi ellerinde Filistin bayrakları ve çeşitli dövizlerle destek verdiler. Altay Caddesi üzerinde başlayan yürüyüş atılan sloganlarla Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Valilik önünde sona erdi.

Burada ortak basın açıklamasını okuyan İlim Yayma Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız dedi

 Karadeniz, "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” düsturuyla, Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Ve dünyanın tüm iyi insanlarına “zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor” uyarısında bulunmak için buradayız. Aziz kardeşlerim. Sözün bittiği yerdeyiz. İkiyüzlülüklerin zulmü azdırdığı zamandayız.

Soykırımcı Siyonistler Filistin’de katliam yaparken, Susanların kıyameti zorladığı zamandayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerine kurulmuş bir rejim var.

İsrail devlet terörünü uygulamaktadır. Mescid-i Aksa'nın, Kudüs'ün ve Filistin'in özgürlüğü, siyonist zulmün ve işgalin sona ermesi için, yapılan tüm eylemleri desteklemek hepimizin görevidir. Filistin özgür oluncaya kadar mücadelemizi tüm gücümüzle sürdüreceğiz.

Kahrolsun İsrail Kahrolsun, İsrail’i destekleyen emperyalizm Yaşasın adalet, Yaşasın insanlık, Yaşasın özgür Filistin, Rabbim Filistinli kardeşlerimize bu savaşta İsraile karşı görülmemiş muazzam bir zafer nasip etsin" dedi.

Açıklamaya AK Parti eski Dönem Milletvekili ve İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek,  AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Kızılay. İHH, ASKF, (HAK-DA) Platformu, kanaat önderleri ve binlerce vatandaş katıldı. Haber: Feyzullah Taş

img-9995.JPGimg-9987.JPGimg-0013.JPGimg-0012.JPGimg-0001.JPG


 

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim