• BIST 10158.57
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Hakkarihabertv'ye gelen ihbar

Hakkarihabertv'ye gelen ihbar
Hakkarihabertv.com haber sitesine gelen bir ihbarı hiç değiştirmeden aktarılıyoruz. Sesimizi duyan var mı denildi.

Sayın Hakkarihaber.com ben öğrenciyim Yeni Mahalle-Toplu konut idaresi arasında yaşadığımız büyük bir sorunu sizlerle paylaşılmak istiyoruz. Saat 06 civarlarında olay meydana geldi. Daha öncede geçen hafta böyle bir şeyle karşılaştık.

Yeniden oldu canımız hiç bir şekilde önemi kalmıyor. Tam anlamıyla da olayı anlatmak gerekirse dün mesai çıkışı 05.50 gibi olay meydana geldi abartısız bir saat otobüs bekledik sonunda geldi atacağım video da göreceksiniz ki otobüs çalıştığı sürece  arkasında dumanlar fazlasıyla çıkmaya başlıyordu.

Sanki otobüs yanacak gibi çok fazla yolcu bildirmekten ve ağırlık yaptığından dolayı oluyor olabilir bunun için bir mahalle için bir otobüs yetmez olmaması gerekiyor. Hele ki nüfusu en fazla olan mahallesi Otobüs bizi kışlaya kadar götürüp durdu çıkamadı. Çünkü arıza yaptı geçen hafta da sabahleyin böyle bir şey başımıza geldi.

Aynı yerde bu seferde otobüsün tekerleği patladı. Yani demem o ki biz iki defa kıl payı ölümden döndük. Birincisinde yol yokuş aşağıda tam olsaydı araba kayıp kaza yapardı. İkincisi araba yanmaya başlamış olsaydı. Biz zarar görebilirdik her iki defasında soğuk anlara denk geldik.

Mecbur olarak yaya olarak devam ettik. Yaşlısı genci çocuğu demeden mecbur olarak Evinlerimiz taaa TOKİ'de olmasına rağmen bu soğukta yürümek zorunluğunda kaldık.  Gönderdiğim videoyu göreceksiniz ki zaten her şey ortada otobüsün ne kadar dolu olduğu (orayı tamamını da çıkarmamışım) daha fazla doludur. Bir mahalle için sadece ama sadece bir otobüsün çalıştığı o otobüs de bozuldu.

En sonunda sadece kendi mahallem için de demiyorum üniversitesi giderken de böyle orası için de iki tane tek çalışıyor çok mağdurluk yaşıyoruz. Bu konuda Koskocaman bir şehir de bir mahalle için bir otobüs tek çalışması akıl almaz bir şey kış yaklaşıyor. Havalar daha çok soğuyacak biz böyle bir durumları daha yaşamak istemiyoruz. Bu soğukta Fatih kışlasından taaki Tokiye kadar yürüyemeyiz"

 

Bu haber toplam 1529 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim