• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkarili annelerin evlat nöbeti 41'ıncı haftada

Hakkarili annelerin evlat nöbeti 41'ıncı haftada
Hakkari'de çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin eylemi 41'ınci haftada da devam etti.

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını söyleyen aileler, Cumhuriyet Caddesi'nde bir araya geldi. Aileler, ellerinde Türk bayrakları ve çocuklarının fotoğrafları ile HDP İl Başkanlığı binasına kadar slogan atarak yürüdü.

Parti binasındaki HDP'liler yüksek sesle müzik açıp eylemi engellemeye çalışırken, aileler eylemlerini sürdürmeye devam etti. Slogan atan aileler, "Anneler kazanacak, hepimiz anneyiz PKK'ye yeteriz, HDP kaybedecek" dedi.

Yeğeni dağa kaçırılan Berivan Çetin, Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Operasyonunda Bestler Dereler Bölgesinde Şehit düşen Kahraman Korucumuz Nimet Encu'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz dedi.
  Çetin, ”Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun.

Ülkemizin ve bölgemizin geleceğinde terörün hiçbir türlüsüne yer olmadığının altını tekrar çizmek istiyoruz. Bir kez daha terör saldırılarında şehit düşen askerlerimize, polislerimize, korucularımıza Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Bizi yıldıramadılar, birdik, bir şehir olduk, iki şehir olduk ve her geçen gün büyümeye devam edeceğiz.


anneler-1.JPG

Bizim bu şevkimiz, bu gayretimiz terör örgütünü çökertmeye yetti. Belki geç olacak, belki güç olacak ama zafer inşallah bizim gibi inanan annelerin zaferi olacaktır.

 Bizler 40 yıla yakın bir süredir bölücü terörle mücadele eden terörizmin acısını çok iyi bilen bir milletiz. Farklı isimler adı altında faaliyet ama hepsinin de amacı ülkemizin birliği, beraberliği huzuru refahı olan terör örgütlerinin saldırısı altındayız. Uzun terörle mücadele dönemimize güvenlik güçlerimizden ve masum vatandaşlarımızdan binlerce şehit verdik.

anneler-3.JPG

Çocukları, kundaktaki bebekleri okula giden öğrencileri daha ömrünün baharındaki öğretmeleri kurban eti dağıtan 15 yaşındaki körpe delikanlıları, rızkının peşindeki garsonu, müşteri bekleyen esnafı, namaz kıldıran imamı katleden Allah'ın anıldığı ibadethaneleri Kur'an kurslarını, kütüphaneleri ateşe veren bir barbarlığa defalarca lanet ediyoruz. Halkımızın kanından ve gözyaşından beslenen bu alçak örgüt en büyük yarayı Türkü ile Kürdü ile Lazı ile Çerkezi ile Abazası ile anaların yüreklerinde açtılar.

anneler-3.JPG

Analarından zorla kopardıkları gencecik çocukları ölüme gönderirken kendi çocuklarını Avrupa’nın başkentine tatile yolladılar. Kütüphaneleri yaktıkları öğretmelerini, şehit ettikleri okullarını ateşe verdikleri mazlum Kürt çocuklarını cehalete mahkum ederken kendi çocuklarını Avrupa'nın en iyi en lüks en pahalı okullarını layık gördüler. Hakkari ve Diyarbakır Anneleri olarak terör örgütüne karşı çıktıkları İsyan bayrağıyla Edi Bese diyoruz.

anneler-2.JPG

Bir avuç cesur ana on yıllardır benim Kürt kardeşlerimin sırtına kene gibi yapışan kanını sülük gibi emen zalimlere artık yeter diyoruz. Başlattığımız evlat nöbeti ile Hakkari ve Diyarbakır anneleri olarak sadece korku duvarlarını parçalamakla kalmadık aynı zamanda siyasetçi görünümlü insan kaçakçılarının maskelerini de aşağı indirdik.

anneler-5.JPG

Hakkari ve Diyarbakır anneleri olarak evlatlarımızı geri istiyoruz haykırışı teröre ve bölücü örgütün uzantılarına vurulmuş en ağır darbelerinden birisi olmuştur ve olmaya devam edecektir. Terör örgütünün kirli karanlık korkak yüzü bir avuç kadının direnişiyle tarihte ilk defa bu derece ayan beyan ortaya çıkmıştır” dedi. Haber: Feyzullah Taş


 

Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim