• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Hakkarili gençlerden örnek davranış

Hakkarili gençlerden örnek davranış
Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Hakkari'li gençler yardım kampanyası başlattı.

Hakkarili gençler mahallelerden toplanan yardım kent merkeziden bir kıraathanede topladılar.  Kıraathaneye getirilen kıyafetler, gıda, çocuk bezi, soba, battaniye ve kişisel hijyen malzemeleri başta olmak üzere deprem bölgesinde kullanılacak yardım malzemesi, gönüllülerce toplanıp, daha sonra büyük bir özenle paketlendiler.

Toplanan yardımları il kamyon ile Adıyaman kentine yollanırken, bundan sonra toplanacak yardımların ise ihtiyaca göre gönderileceği öğrenildi.

Başlatılan kampanya ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Hakkari Genç Gönüllüler Derneği Başkanı Süleyman Seven, Hakkari Genç Gönüllüler Derneği olarak yapılan yardım kampanyasına ile üyeleri ile birlikte destek verdiğini belirtti.

Yardım kampanyasına katılan gönüllü gençlerin kentin her mahallesinden evlere girip, yardımlar toplandıklarını ifade eden Seven, '' ülkemizin birlik ve beraberliğinin böyle günlerde belli oluyor. Kampanyamızı kendi imkanlarımızla sürdürüyoruz. Toplandığımız yardımları burada paketleyip depremin vurduğu kenetlere yolacağız. Bundan sonrada bu çalışmamız devam edecek sadece bu güne sınırlı olmayacak.

hakkarili-genclerden-depremzedelere-icin-yardim-kampanyasi-1.jpg

Farklı sivil toplum örgütleri ile beraber çalışıyoruz. Bizlere destek veren vermeyen herkese sonsuz teşekkür ederiz. Umarım bu acıları hep birlikte atlatacağız.''

Yardım kampanyasına destek veren Müzisyen Şiyar Yaşar ise bugün bir dayanışma içerinde olduklarını söyledi. Herkesin elini taşın altına koyduğu halk inisiyatifi ve Hakkarili gençler olarak büyük bir kampanya başlattıklarını belirtti. Yaşar," Yardım kampanyamıza çok büyük bir talep var.

hakkarili-genclerden-depremzedelere-icin-yardim-kampanyasi-2.jpg

Bunlar çok güzel duygular. Umarım deprem bölgesinde yaşanan üzücü olaylar son bulur . Birlik beraberliğimiz daim olur. Hepimize geçmiş olsun. Bütün vatandaşlarımızı bu dayanışmada yer alamaya davet ediyoruz. ' dedi. Hakkarihabertv.com

hakkarili-genclerden-depremzedelere-icin-yardim-kampanyasi-3.jpghakkarili-genclerden-depremzedelere-icin-yardim-kampanyasi-4.jpg


 

Bu haber toplam 1035 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim