Hakkarili Kaçar Türkiye 2'si oldu

Hakkarili Kaçar Türkiye 2'si oldu
Muaythai Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve Hakkari'yi temsil eden Erdem Kaçar miniklerde Avrupa ikincisi oldu.

 Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Muaythai Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve Hakkarimizi temsil eden Sporcumuz Erdem Kaçar miniklerde Avrupa ikincisi oldu.

Daha önce de Sakarya’da yapılan minikler Türkiye şampiyonasında ikinci olmuştu, sporcuyu ve antrenörü tebrik ederek başarılar dilerim dedi.

"Antrenör Arafat Uçar ise amaçlarının gelecek şampiyonalarda Hakkari’yi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade ederek, Hakkari’mizde desteklenirse geleceği parlak çok evlatlarımızın olduğunu söyledi. Hakkarihabertv.com

73f3f06f-0571-40f1-8972-7c9337996eb0.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.