• BIST 9996.65
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Hakkarili kızlar kendi evinde yenildi

Hakkarili kızlar kendi evinde yenildi
Hakkari'de tarihten ilk defa deplasmanlı bölgesel Lig O grubunda mücadele eden Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Kulübü Takımı maçlarına gençler büyük ilgi gösterdi.

 ikinci maçında Bitlis Güroymak Takımı ile karşı karşıya geldi. Konuk takım Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni 3-1'lik setlerle yendi.

 Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Kulübü Takımı Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Salonu'nda ikinci maçını Bitlis Güroymak takımı ile yaptı. Kız ve erkek taraftarların destek verdiği maç oldukça heyecanlı geçti. Tribünlerde yerini alan taraftarlar en iyi şekilde her iki takımı destekleyen tezahüratlarda bulundular. Bazı sporcular ise zemine düşerek baygınlık geçirmesi üzerine sağlık ekipleri hemen müdahalede bulunarak sporcuları ayıltması dikkatlerde kaçmadı. Kıyasıya devam eden maç ın birinci setini Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi 26 alırken, son üç seti ise Bitlis Güroymak farklı bir şekilde alarak maçı 3-1'lik setlerle almayı başardı.

 Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi Antrenörü Kerim Güldal, Hakkari'de tarihten ilk defa bölgesel lig voleybol kız maçının yapıldığını belirtti. Güldal," Bölgesel Lig O grubunda mücadele ediyoruz. Daha önce ilk maçımızı deplasmanda Mardin Artoklusopur'la yaptık. Bugün ise Bitlis Güroymak takımı ile karşı karşıya geldik. Deplasmanlı Bölgesel Lig Voleybol Kız Maçı Hakkari'de tarihinde ilk defa oynandı. İlk defa maçlara çıktığımız için bugün konuk takıma yenmemiz doğaldır. Haftaya Mardin Kızıltepe ye gideceğiz. Hedefimiz bundan sonra geride kalan maçları kazanarak Hakkari'yi en iyi şekilde temsil etmektir. Burada Galatasaray Spor Kulübü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, İzmir Arkas Spor Kulübü'ne bize malzeme desteğinde bulundukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Özelikle Galatasaray Spor Kulübü bizi takım olarak İstanbul'a davet etmesi sporcularımızı sevindirmiştir. Hakkari Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

 Ayrıca Hakkari'de yapılan futbol ve basketbol maçlarına ilgisiz kalan gençlerin kızların oynadığı maça büyük ilgi göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı. kiz-spor-1.20120108174518.jpg

kiz-spor-2.20120108174535.jpg

kiz-spor-3.jpg

kiz-spor-4.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 5135 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim