Hakkâri’nin Belediye Başkanları Çukurca’da buluştu
Kaynak:Necmi Ertuş
Çukurca Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarete; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Kahraman, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Derecik Belediye Başkanı Rahim Can, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci katıldı.
Ziyarette Hakkâri genelindeki belediyelerin yürüttüğü çalışmalar, hizmet öncelikleri ve yerel yönetimler arasındaki koordinasyon süreçleri ele alındı.
Toplantıda ayrıca Katı Atık Yönetim Birliği Başkanlığı seçiminde aday olan Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’nun adaylığı da gündeme geldi. Yapılan açıklamada Büyüksu’ya başarı dileğinde bulunularak, seçim sürecinin Hakkâri, belediyeler ve vatandaşlar açısından hayırlı olması temenni edildi.
AK Parti Hakkâri teşkilatından yapılan değerlendirmede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü yerel yönetim anlayışıyla hizmet ve eser odaklı çalışmaların Hakkâri genelinde sürdürüleceği belirtildi.