• BIST 9984.12
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkarispor destan yazıyor

Hakkarispor destan yazıyor
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Hakkarispor destan yazıyor.

Bölgesel Amatör Liginde başarılı bir tablo çizerek ilimizi en güzel şekilde temsil eden Hakkari Spor  Deplasman’da  karşılaştığı  Ağrı 1970 Sporu 1-0  mağlup etti.

Oldukça çekişmeli geçen maç, ilk yarıda Sinan Timur’un attığı golle Hakkari Sporumuzun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


Hakkari Spor Kulüp  As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu  Necmi Güldal, ilimizi bölgesel amatör liginde layık olduğu gibi  başarıyla temsil etmeye çalışıyoruz.

Bölgesel  Amator Liginde  Şampiyonluğun en güçlü adaylarından  Ağrı 1970 Sporu deplasmanda 9 Kişi kalmamiza rağmen 1 -0 yenerek büyük bir zafer kazandık.

Hakkari spor olarak  aldığımız  bu Çok önemli galibiyetle puanımizi 10 yaparak 3. Sıraya yerlestik ve Şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmış olduk. Bu mucizevi başarıdan dolayi  başta  teknik Direktörümüz Mikail Özdemiri ve futbolcularımizi yürekten kutluyorum dile getirdi.”

Güldal " Çok zor şartlarda ligde mücadele ediyoruz. Yönetim, teknik ekip ve  futbolcular olara takimiza tamamen gönül vererek büyük fedakarlık göstererek takımımizi ligde tutmaya gayret ediyoruz.

Her alanda geleceğimizin teminatı olan bu gençlerimize hala sahip çıkma tenezzülünde bulunmayan iş adamlarımizi halkımızın ve kamuoyunun vicdanına ve takdirine havale ediyorum.

Her ilin is adamları takımlarına maddi manevi her desteği verirken bizim is adamlarımizin bu kadar vurdum duymaz duyarsız olmasına anlam veremiyoruz. Umarım vicdanlarinin sesini duyar da artık bu gençlere sahip çıkarlar. 

Hakkari Spor Kulüp Başkanı “Cebrail Işık, Bölgesel ligimizi en güzel şekilde sürdürmeye devam ediyoruz rakiplerimiz Trilyonlarca harcama yaparken biz Hakkari spor olarak çok cüzi bir bütçesi  ile zor şartlar altında  elde ediyoruz,

Hakkarili iş adamlarımızın Takımımıza destek vermeleri için iş adamlarımızdan tek istediğimiz duyarlı olmaları için takımızın bu haftaki  yapılacak olan Hakkari Spor ve Mardin Spor’un Maçına davet ediyoruz dedi.

“Işık, Hakkâri sporumuzu adım adım tekrar 3’üncü lige taşımayı istediklerini bu açıdan Hakkâri’de iyi bir takım kurduk ve yolumuza kayıpsız devam ettiğimiz için mutluyuz inşallah sezon sonu takımımızın 3’üncü ligine taşıyarak ilimize tekrar profesyonel lig heyecanı yaşatacağız" şeklinde konuştu.Hakkarihabertv.com

hakkarispor-m-002.jpghakkarispor-11111111.jpg

 

 

Bu haber toplam 5408 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim