Hakkari'ye bin kişilik öğrenci yurdu müjdesi

Hakkari'ye bin kişilik öğrenci yurdu müjdesi

Kaynak:Hakkarihabertv

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından ilimize 1000 kişilik yeni bir öğrenci yurdu kazandırılacaktır dedi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Kaya sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda," İlimizde inşaat süreci devam eden spor tesisleri ile planlanan diğer spor yatırımları konusunda kapsamlı istişarelerde bulunduk. Yaptığımız girişimler neticesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın talimatları doğrultusunda, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından ilimize 1000 kişilik yeni bir öğrenci yurdu kazandırılacaktır. Hakkâri’mize ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

Vali Çelik ve Başkan Kaya, daha sonra da Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler'i makamında ziyaret ettiler. Başkan Kaya," Hakkâri’mizin geleceğine yönelik atacağımız adımları, İlimizde devam eden ve planlanan yatırımları istişare ettik. Sayın Bakanımızın İlimize gösterdiği özel ilgi, alaka, sevgi ve güçlü destekleri için şükranlarımızı arz ediyoruz dedi.

bakan

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Politika Haberleri