• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Halkın Valisi vatandaşlarla kürsüde çay içti

Halkın Valisi vatandaşlarla kürsüde çay içti
Yeni yola kavuşacak olan Mukaddes Akar sokağında incelemelerde bulunan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kahvede çay içen vatandaşların davetini kırmayarak beraber çay içti.

 Hakkari'ye geldiği günden beridir merkez, ilçe, belde, köy, mezra, üs bölgeleri ziyaretlerini sürdüren Vali Ali Çelik, yapılacak hizmetleri yerinde denetleyerek fırsat buldukça da vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor.

 Bulak Mahallesi Mukaddes Akar sokağında yapılacak olan yeni yolda incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, yıllardır açılmayan sokak yolunun biran önce açılması için bölgede incelemelerde bulundu. İmar planını inceleyen Vali Çelik, arsa sahiplerinin rızası alınarak yolun açılması için talimat verdi. Vali Çelik, "Yıllardır bu sokak yolu açılmıyor. Burada sizler yaşıyorsunuz.

Yol açılıyorsa Hakkari'ye yakışık bir yol olsun. Arsa sahiplerinin rızasını alarak buraya güzel bir yol açalım ki  vatandaşların duasını alalım" dedi. Vali Çelik'e Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vali Yardımcısı. Tayyar Emre Mahmutoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya eşlik etti.

  -Vali Çelik kürsüde vatandaşlarla çay içti.

 Sokakta incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik ve beraberindekilere kahvede oturan vatandaşlar çay içmeye davet etti. Vali Çelik, vatandaşların daveti üzerine etrafında toplanan vatandaşlarla birlikte aynı masada çay içti.  Vatandaşlarla hoşça sohbetler eden Vali Çelik, vatandaşların taleplerini de dinledi.

Vali ile aynı masada çay içmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar "Valimiz halk valisi, sürekli halkla iç içe. davetimizi kırmayarak bizimle birlikte aynı kürsülerde oturarak çay içip bizimle sohbet etti. Yanımızda oturan birçok kişi vali ile birlikte çay içip sohbet etmenin mutluluğunu yaşadı" şeklinde konuştular. Haber: Feyzullah Taş

vali-2-011.JPGvali-1-008.JPGvali-3-010.JPGvali-4-003.JPGvali-5-002.JPG
 

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim