• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

“Hangisi sizin hikâyeniz” gecesi için!

“Hangisi sizin hikâyeniz” gecesi için!
Yazarımızı Aysel Oturak Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,'a teşekkür etti.

Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ilçedeki ziyaretlerine verdiği önemi dün akşam saatlerinde, on gündür. Kâğıthane Devlet Hastanesinde yatmaktayken Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç’ın beni ziyaret ederek, çökmüş olan moralimi güzel ziyareti ve alakasıyla biraz olsun rahatlattı.

Ben,23 yaşında başlayan Freidreich Ataxia hastalığı sebebiyle 2007 den bu yana tekerlekli sandalyede hayatımıidame ettirmeye çalışıyorum.

Benim tek başıma mücadele ettiğim, zorlu hayatımda bana destek ve yanımda olan annemden başka birinin de hatırladığını bilmek çok güzel bir duygu…

Ben, şu ara belki dedaha uzun sürecek olan hastane den bazı gazete ve haber sitelerinde haberlerimi görüp duymaktan çok mutluyum. Bunları yazabildiğim kadar buradan teşekkür amaçlı isimlerini vermek istiyorum.

Bunlar; başta yongazetesi, haberfark’aeyüpflashaber’e, İstanbulflash’a, İstanbulgundemi’e, Hakkârihabertv’ye ilgi ve uzaktan manevi de olan destekleri için çok teşekkür ederim.

Engellilere yaptığı hizmet ve onlara verdiği değerin çok önemli olduğunu bir kez daha gösteren ve her zaman engellilerin yanında olan belediye başkanımız Fazlı Kılıç, bir kez daha duyarlılığını göstererek, benimbizzat yaşayan biri olarak kaleme aldığım“HANGİSİ SİZİN HİKÂYENİZ” adlı kitabımı da Karma kitaplar yayınevi’ ne bastırdı.

“daha önce de, engellilerin erişim ve ulaşım sorunlarını beraberce tespit etmek için kaldırımları benimle yürümeyi kabul etmiş, engelleri yerinde tespit etmiştik”.

“Hangisi sizin hikâyeniz” adlı kitabımın tanıtım gecesi için salon tahsis edeceğini söz vermesi beni son derece memnun etti.

Ve yine, birçok sanatçının katılımını sağlayacak olan, gecenin fikir babası ve Sinop’un sevilen sanatçısı Bayram Kaya’da kocaman teşekkür ediyorum.

“Benim kalemimden yazılan eksik ve fazlalarımla sizlerin beğenisine sunulan“Hangisi sizin hikâyeniz” adlı kitap bütün kitapçılarda satışa sunulmuştur.

Tanıtım ve imza töreni düzenlenmesiiseaniden hastalığım da ki şikâyetlerin artması nedeniyle “hastaneden çıktıktan sonraki” ileri bir tarihe ertelenmiştir”. Sizleri de gecemde görmekten mutluluk duyacağım, tarih ve yer ben bildirilecektir. Aysel Oturak

Bu haber toplam 11621 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim