• BIST 9997
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hava soğuk ellerimi tutarmısın

Hava soğuk ellerimi tutarmısın
“Hava Soğuk Ellerimi Tutar Mısın” projesine destek bekliyor.

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü İrfan Yoldaş, 0-6 yaş grubu çocuklara kışlık giysi yardımı sağlanması amacı ile başlattıkları “Hava Soğuk Ellerimi Tutar Mısın” projesine destek beklediklerini söyledi.

Proje hakkında İHA muhabirine bilgi veren Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü İrfan Yoldaş, başlattıkları kışlık giysi yardımı kampanyasına herkesin desteğini beklediklerini söyledi. Amaçlarının çocuklara kışın giyebilecekleri elbiseleri sağlamak olduğunu anlatan Yoldaş "Bu konuda tüm Türkiye’den destek bekliyoruz. Yardım etmek isteyenler bize rahatlıkla ulaşabilirler. Hakkari’de yardıma muhtaç çocukları görmek için çok dâhi olmaya gerek yok doğrusu.

Havanının çok soğuk olduğu zamanda dışarıda üstü başı olmaya birçok çocuk veya mahalleleri dolaştığınız zaman aynı manzarayı görebilirsiniz. Biz gün Hakkarili çocukların elini tutma günüdür diyoruz.

Bunun için bir çalışma başlattık. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Buna duyarlı olabilecek elimizde tutabilecek ve uzattığımız eli havada bırakmayacak insanların olduğunu biliyoruz. Projeyle de buradaki insanlara da sıcak bir yuva ve ortam sağlamaya çalışacağız.

Hakkari Üniversitesi olarak projeyle ilgili afişler bastırdık ve şehrin birçok noktasına astık. İletişim bilgileri vererek duyarlı insanlarımızı kampanyaya destek vermesini bekliyoruz. Sizin de giydirebileceğiniz, sevginizin bir göstergesi olarak belki bir palto veya kazak veya kışlık ayakkabı yada mont olabilir. 

İletişim bilgilerini de veren İrfan Yoldaş "Yardım etmek isteyenler, Çevre Yolu üzerinde bulunan Hakkari Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu idari kısım adresini, veya 0505 485 14 75 nolu telefonu ya da (irf_24@ hotmail.com) e-mail adresini kullanabilirler" dedi.
 

Bu haber toplam 2780 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim