Havin Selçuk Türkiye Üçüncüsü Oldu

Havin Selçuk Türkiye Üçüncüsü Oldu

Kaynak:Hakkarihabertv

Kocaeli’de düzenlenen U17 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Havin Selçuk, 40 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

07–08 Şubat 2026 tarihlerinde Kocaeli’de gerçekleştirilen U17 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, 36 ilden 310 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Zorlu müsabakalara sahne olan organizasyonda, ilimizi temsil eden 40 kilo sporcusu Havin Selçuk, rakiplerini geride bırakarak Türkiye 3.’sü oldu.

Milli Takıma Seçildi

Elde ettiği bu önemli dereceyle Milli Takım kadrosuna seçilen başarılı sporcu Havin Selçuk, hem ilimiz hem de Türk güreşi adına gurur kaynağı oldu. Şampiyona boyunca sergilediği azim, mücadeleci ruh ve disiplinli performans dikkat çekti.

Tebrik ve Destek Mesajı

Başarılı sporcumuzun yanı sıra, emeği geçen antrenörler, kulüp yetkilileri ve destek veren herkese teşekkür edildi. Yetkililer, genç sporcuların ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarıların, Türk sporunun geleceği adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Hedef: Uluslararası Zafer Turnuvası

Milli Takım yolunda önemli bir adım atan Havin Selçuk’a, önümüzdeki dönemde katılacağı Uluslararası Zafer Turnuvası başta olmak üzere tüm müsabakalarda başarılar dilendi.

recep

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.