HDP aday adayları bir araya geldi

HDP aday adayları bir araya geldi
Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Milletvekili aday adayları seçim çalışması nedeniyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

HDP tarafından düzenlene toplantıya HDP Eş Başkanları Rahmi Temel, Zeynep Besi Dara ve HDP aday adayları katıldı. Basına kapalı olarak devam eden toplantıda 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde 43 aday arasında 3 milletvekilinin aday adayları arasında kim seçilirse seçilsin yine birlikte çalışacağız vurgusu yapıldı.

HDP Eş Başkanı Rahmi Temel,  aday adaylarını tebrik ederek 7 haziran seçimlerinde kim seçilirse seçilsin yinede hep birlikte çalışacaklarını belirterek, seçim çalışması kapsamında böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Hakkarihabertv.com

hdp-aday-adaylari-m.jpghdp-aday-adaylari-11111111.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum