• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

HDP'den Hakkari halkına Nevruz teşekkür

HDP'den Hakkari halkına Nevruz teşekkür
HDP Hakkari İl Örgütünden Hakkari halkına teşekkür mesajı....

2022 Newroz’unu Hakkâri ve ilçelerinde bütün baskılara ve engellemelere rağmen büyük bir coşku ve kararlılıkla iradesine ve geleceğine sahip çıkarak büyük katılımla kutlayan Hakkâri halkına yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dağların kenti Hakkâri’de Savaşa karşı barış talebinde ısrar eden, coşkuyla, inançla, kararlılıkla çözümün yolunu gösteren, cezaevlerindeki işkenceyi ve tecridi asla kabul etmediğini haykıran Hakkari"nin direngen ve onurlu kadın ve gençlerine güçlü katılımlarından dolayı büyük şükran borçluyuz.

Böylesine kararlı ve inançla ülkenin dört bir tarafına cesareti yaydınız. 

Halkımızın "Ne Kürtler ne de HDP saldırılarınız karşısında diz çökmez” mesajı ile kumpas davasından milletvekilliklerinin düşürülmesine, seçilmiş siyasetçilerin rehin alınmasından  her yerde partimize durmadan saldırıların gerçekleştirildiği bir süreçte ki duruşları, karanlığı aydınlığa dönüştüreceğimizin, bizi bilmeyen ve anlamayanlara bir daha bu alanlara bakın mesajı oldu.

İnanıyoruz ki, bu mesajı ve halkımızın bu onurlu duruşunu herkes duymuş ve görmüştür.

 Eşitlik, özgürlük, demokrasi ve barış mücadelesini büyütmek ve ortaklaştırmak için atılan bu adımları yenileri izleyecektir. Halkımızın kararlı duruşu ile örgütlü mücadelemiz,  sizden aldığı güç ve moral ile büyük azimle devam edecektir.

Her zamankinden daha umutlu, coşkulu ve kararlıyız. Parti olarak Halkımızdan ve görkemli Newroz kutlamalarından aldığımız güçle mücadeleyi büyütmeye ve kazanmaya kararlıyız.

 8 Mart’tan beri alanlarda yaşamın her rengiyle direnen kadınlara, geleceğine büyük bir kararlılıkla sahip çıkan Hakkâri gençlerine,7’den 70’e tüm baskılara ve engellemelere karşı soğuk havaya rağmen Newroz alanına gelip kararlılık ve cesaret dolu duruşu ile demokrasi ve özgürlük mücadelesine olan inancı perçinleyen Colêmêrg, halkına teşekkür ediyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz.

 Korku kefenini bu toplumu sarmaya çalışanlara karşı korku kefenini yırtarak Newroz alanına gelen ve kalbi bizimle olup  keşke Newroz alanında olsaydım diyen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.

Tüm halkımızın Newroz’unu tekrar kutluyoruz.

 Bijî Newroz!

HAKKARİ HDP İL ÖRGÜTÜ

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim