• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

İçişleri Bakanı Yerlikay'a Hakkari'de sevgi seli

İçişleri Bakanı Yerlikay'a Hakkari'de sevgi seli
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ziyaret ettiği Hakkari'de sevgi seli ile karşılandı. Bakan Yerlikaya yer yer yürümekten zorluk çekti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Hakkari’ye gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi Yüsekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve il protokolü tarafından karşılandı.

Bakan Yerlikaya Hakkari valiliği önünde vali yardımcıları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Cumhuriyet ve Bulvar Caddesi üzerinde esnaf ziyaret eden
  Bakan Yerlikaya ve beraberindekilerin esnaf ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Yoğun ilgi nedeniyle yer yer zor anlar yaşayan Bakan Yerlikaya, ziyaret ettiği bir kuyumcu dükkanında ise yaşlı bir kadın ile sohbet ederek ellerinden öptü. Yaşlı kadının beğendiği yüzüğü alarak kendisine hediye eden Bakan Yerlikaya, ziyaretlerini sürdürdü. Çiğköfte dükkanında işyeri sahibi ile sohbet eden Bakan Yerlikaya burada basın mensuplarına çiğköfte ikram etti.
  Açık havada vatandaşlarla birlikte çay içen Bakan Yerlikaya, kent merkezini yoğun ilgiden dolayı gezmekten zorlandı. Bir tavuk dürümcüyü de ziyaret eden Bakan Yerlikaya çocuklara dürüm ikram etti. Bakan Yerlikaya, daha sonra valiliğe geçerek Şeref Defterini imzalayan Bakan Yerlikaya Vali Akbıyık ile görüştü.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Hakkari il jandarma Komutanı Çoşkun Sel, Hakkari İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Vali yardımcıları Halil İbrahim Köroğlu, Talha Battal, Tevfik Kumbasar, Mustafa Berat Kasımoğlu, Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci eşlik etti.
  Haber: Feyzullah Taş

bakan-1-004.jpgbakan-2-007.jpgbakan-3-004.jpgbakan-4-003.jpgbakan-5-001.jpgbakan-6.jpgbakan-7.jpg

Bu haber toplam 2377 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim