İftardan sonra halkla kaynaştılar...
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, iftar saatinden sahur vaktine kadar çarşı merkezinde vakit geçiren vatandaşlarla aynı masaları paylaştı.
Belediye encümenleri, il encümenleri, BDP meclis üyeleri ile birlikte Taksim Meydanı’nı aratmayan görüntülerin yaşandığı Hakkari’de halkla kaynaşmayı sürdüren Başkan Bedirhanoğlu, onlarla aynı masaları paylaşarak sohbet ediyor.
Ramazan ayı nedeniyle kapatılan Bulvar Caddesi’nin tek şeridinde vatandaşların rahat dolaşmalarını sağladıklarını ifade eden Bedirhanoğlu, kısıtlı imkanlara rağmen hizmet verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi. Haber: Feyzullah Taş (İHA)
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Güncel