• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İl Başkanı, Belediye halk el ele

İl Başkanı, Belediye halk el ele
AK Parti Hakkâri İl Başkanı-23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, eline kazma kürek alarak mahallenin merdiven işinde çalıştı.

Gazi Mahallesi Yakarlar semtinde araçlar gidemediği için patika yolu kullanarak ulaşımlarını sağlayan semt sakinleri Başkan Özbek ve Hakkari belediyesinin desteği ile bu sıkıntıdan kurtarıldı.

Gazi Mahallesi Av. Cumhur Keskin Caddesi üzerinde bulunan Yakarlar semtindeki patika yolda yapılan merdiven çalışmasına katılarak kazma kürek çalışan Başkan Özbek, valilik, belediye ve halk el ele çalışıyor dedi.

-ARTIK KİMSENİN ELE AYAĞI KIRILMAYACAK

Semtlerine merdiven yapımını sağlayan Sündüz Kurt isimli bir anne ise, valilik, belediye ve Ak Partili Başkan Abdulmuttalip Özbek sayesinde artık merdivende kimsenin kolu bacağı kırılmayacak dedi.

Kurt,”Daha önce merdivenlerimiz çok kötü durumda idi. Çocuklar gelip gidemiyordu. Düşenler oldu bir kaçta ne yaralanma oldu bir teyzenin kolu kırıldı. Benim dahi iki defa ayak bileğim çıktı.

-BAŞKAN ÖZBEK KAZMA KÜREK ÇALIŞTI

Durumu bayın Abdulmuttalip Özbek’e bildirdim. Kendilerine ricada bulundum. Kendileri gelip teftiş ettiler. İncelemeleri yapıldıktan sonra kendisi bilakis gelip başında durarak yaptılar. Yeri geldi kendisi  eline kazma kürek alarak çalıştı. Bu konuda sayın valimize, belediye yetkililerine ve sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun dedi.

- İL BAŞKANI, BELEDİYE HALK EL ELE

AK Parti Hakkâri İl Başkanı-23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekili Abdulmuttalip Özbek” de, ”Vatandaşların talebi üzerine kendilerini ziyaret ederek taleplerini dinliyoruz ve gereğini yapmaya çalışıyoruz. Şuanda Gazi Mahallesindeyiz burada bir patika yol var. Kış aylarında çocuklar yürümekten zorluk çekiyordu. Yürürken düşüp el ve ayaklarını kırmış. Bu yolda yürümekten güçlük çekiyordu. Bizlerde Sündüz hanım bize çok ısrar etti. Durumu bize anlattı.

Semt sakinlerinin çok eziyet çektiğini söyledi. Hakkarihabertv ekibi de durumu sürekli bize illeti ve takip ettiler onlarında desteği oldu. Sayın valimiz ve belediyemiz sağolsunlar duyarlılık gösterdiler. Hemen çalışmalara başladık.

-ARTIK YARALANANLAR OLMAYACAK

Bize taş, kum ve çimento desteği verdiler. Bizde mahalle sakinleri ile el ele vererek beraber bu rampalı yolu, ulaşımı zor olan yola merdiven yaptık.  Rahat ve kullanışlı bir yol oldu. Burada çalışmanın yanında çok güzel bir halk dayanışması oldu.

-FÜZEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Belediyenin verdiği malzeme desteği ile güzel bir dayanışma sağlandı. Bizde buna vesile olduk. El birliği ele belediyemize yardımcı olalım. Burada emeği geçen sayın valimize, belediye yetkililerine ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir araya gelen mahalledeki çocuklar ise, Başkan Özbek’e eski derme-+çatma merdivenlerden düşerek yaralandıklarını söyleyerek, merdiven yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

img-7619.JPGimg-7604.JPGimg-7626.JPG

 

 

 

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim