• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

İlginç hırsızlık olayları

İlginç hırsızlık olayları
Bakın Hakkari ve Yüksekova ilçesinde Kurban Bayramında neler yaşandı. Hırsızlar kurbanlık et, altın kemer ve çelik kasa çaldı. İşte yaşananlar

- EVE GİREN HIRSIZLAR KURBAN ETİNİ ÇALDI

FEYZULLAH TAŞ
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'de bir eve giren hırsızlar buzdolabındaki kurbanlık eti çaldı.
Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı Medrese mahallesinde meydana geldi. Bayram dolayısı ile bir süre evinde olmayan F.P. isimli şahıs, geri döndüğünde salon penceresinin parmaklıklarının zorlanmış olduğunu, salonda bulunan çantasının içerisinden nüfus cüzdanının ve buzdolabında bulunan kurban etinin yerinde olmadığını gördü. Şahsın şikayeti ve davacı olması sebebi ile olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

EVDEKİ ÇELİK KASAYI ÇALDILAR
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir eve giren hırsızlar çelik kasayı alarak kayıplara karıştılar.
Edinilen bilgile göre, İ.K. ve mağdur N.K., bayramlaşmak için akraba ziyaretine gidip döndüklerinde oturdukları binanın dış kapısının açık olduğunu ve oturdukları dairenin ahşap kapısının zorlanarak kilidinin kırılmış olduğunu gördüklerini belirttiler. İçeriye girdiklerinde ise yatak odası dışında hiçbir odaya dokunulmadığını belirten H.K., yatak odasında bulunan çelik kasanın yerinde olmadığını fark ettiklerini söyledi. Şahıslar, kasanın içerisinde N.K.'ya ait 20 adet yarım altın, bir çift küpe, ve elbise dolabında bulunan valizin içinden 4 adet gümüş kemer, her ikisinin de özürlü sağlık durumlarını gösterir doktor raporları, İ.K.' ya ait özürlü maaşı kartı ve hurda ihalelerine girdiği için ihale belgeleri bulunduğunu ifade ederek hırsız veya hırsızlardan davacı ve şikayetçi olduklarını ifade ettiler.

HIRSIZLAR ALTIN KEMER ÇALDI
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'de bir eve giren hırsızların altın kemer ve bazı ziynet eşyası alarak kayıplara karıştıkları belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı Medrese Mahallesi Namık Erdoğan Sağlık Ocağı yakınında bulunan V.B., isimli şahsın evinde meydana geldi. Evinde olmayan aile geri döndüklerinde oturma odasının kapısının kırık olduğunu, yatak odasında bulunan sandığın içinde bulunan 4 adet Cumhuriyet altını, 1 çift küpe ve 1 adet altın kemerin yerinde olmadığını gördüler. Bunun üzerine durumu polise bildiren aile ikametine girerek hırsızlık yapan şahıs ve ya şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu belirttiler.

Bu haber toplam 6043 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim