• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

İranlı Turizm Acentelerin'den HATSO'ya ziyaret

İranlı Turizm Acentelerin'den HATSO'ya ziyaret
Urmiye/İran (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fatma Şahpor, Mahabad, Tebriz ve Şiraz şehirlerindeki turizm acenteleri temsilcileri ile beraber Hatso'yu ziyaret ettiler.

İranlı turizm acentelerinden oluşan heyet; Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası'nı (HATSO) ziyaret etti. Hatso Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş ve TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı/TOBB Doğu Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Sevda Keskin ile biraraya gelen Urmiye TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Fatma Şahpor 2024 yılında ilimize  yapacakları turizm seyahatleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Hatso Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş, İran'ın önemli şehirlerinden ilimize gelen turizm acenteleri temsilcilerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki komşu ülkenin sınır kentleri olarak geçmişten günümüze karşılıklı yapılan ticaret ve seyahatler ile bölge insanları olarak önemli kazanımlar elde ettiklerini, bundan sonraki süreçte de turizm başta olmak üzere her alanda ticari ilişkilerin devam etmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

iranli-turizm-acentelerinden-hatsoya-ziyaret.jpg

TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin de; Urmiye TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Şahpor ve beraberindeki turizm acenteleri temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kadın girişimciler olarak, İranlı değerli kadın girişimciler ile birlikte bundan sonraki süreçte  hem turizm hem de dış ticaret alanlarında işbirliği içerisinde olmayı ümit ettiklerini söyledi.

Hatso'ya ziyarette bulunan Urmiye (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fatma Şahpor, Hakkari'ye ilk kapsamlı gezi programını bu yıl Nisan ayında 100 kişilik İranlı turizm seyahat acenteleri temsilcilerinden oluşan kafileyle  gerçekleştirdiklerini belirterek, o zaman ve bugün kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Hatso yönetimine teşekkür etti. Urmiye, Tebriz, Mahabad, Şiraz ve bize komşu il olan Hakkari kentlerimizin  kalkınması, ticaretinin gelişmesi ve turizm yatırımlarının artması için kurumlar arası işbirliğine dikkat çekti. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 557 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim