• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

İş adamı İsmet Ölmez "Hızlı Başladı"

İş adamı İsmet Ölmez "Hızlı Başladı"
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkanı Adayı gösterilen iş adamı İsmet Ölmez, çalışmalarına hızlı başladı. İlk buluşması Ankara’da yaşayan Hakkarililerle oldu.

Hakkari’nin önemli Kanaat önderleri ve isimleri İsmet Ölmez’i ilk gününde yalnız bırakmadı. Geçmiş dönem Hakkari Milletvekilleri, Fehmi Öztunç, Husret Dinç, Mamxura Aşiret Büyüğü Hüsnü Timur, Pinyanişi Aşiret büyüğü Ali İhsan Zeydan’ın oğlu Ozan Zeydan, Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya. Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörleri, Emrullah Gür, Haşım Taşkıran, Ak Parti ilçe Başkanı Cumhur Demir, "Asrın İşadamları Derneği   (ASRİAD) Hakkari Şubesi Başkanı Nazmi Demir, İş İnsanı Aytekin Karahanlı, çok sayıda kişi amaçlı hazır bulundu.

Aday olmamasına rağmen Cumhurbaşkanı ve halk tarafından ikna edilerek aday olan İş İnsanı İsmet Ölmez, ilk buluşmasında çok önemli müjdeler verdi.

  1. Ailesi ile birlikte Hakkari Belediyesine 5 Milyon Dolar yatırım yapacak.
  2. Hakkari Kalesini halkın hizmetine açacak
  3. 500 aile için doğal gaz bağlayıp her ay faturalarını kendisi ödeyecek
  4. Kendi imkanları ve iş makineleri ile Hakkari’ye çevre yolu yapılacak.
  5. Yüzlerce öğrenciye burs verilecek.
  6. Halk ile el ele verip yeni bir Hakkari inşa edilecek.

Burada bir teşekkür konuşması yapan İsmet Ölmez, Hakkari’ye sahip çıkma vakti gelmiştir diyerek şunları söyledi: “ Madem halk ve devlet bana inanıp güvenmiş, beni bu işe layık görmüşler, ben halkın ve devletin güvenini boşa çıkarmak istemiyorum. Hakkari halkı bana yetki verirse ben maaş almayacam, belediyenin iş makineleri ile değil kendi iş makinelerimi ve yakıtını kullanacağım.

Burada  hazinenin bana gönderdiği bu masrafları halkın yararına kullandıracağım .Ben tüm halk il el ele vererek çalışmak istiyorum. And olsun ki aşiret ayrımı yapmayacağım. Ben çok iddialı projelerle geldim, içi boş projelerle değil. Ben tamamen Hakkarimize bir hizmetçi olacam. Çünkü ben Köy çocuğuyum. Çobanlık yapmışım, çiftçilik yapmışım, şoförlük yapmışım bu günlere gelmişim. Halkın iyi anlıyorum, gerisi size kalmış. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum” dedi

Toplantıya katılan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya ise, ne kendisinin nede İsmet Ölmez’in siyasete ihtiyacı olmadığını tek dertlerinin Hakkari halkı olduğunu söyledi:  Kaya ; “ İsmet Ölmez adaylık için bir talebi olmadı. Başta Hakkari halkı ve ileri gelenleri İsmet Ölmez’in aday olmasını istedi.

Ardından Sayın Cumhurbaşkanımız istedi.  Birkaç kez teklif götürdük kabul etmedi. Üçüncü kez İsmet abi giden heyeti, Hakkari halkını kırmayıp teklifimizi kabul etti. Bu neden ile kendisine teşekkür ediyoruz” dedi

Önceki dönem Hakkari Milletvekili Husret Dinç ise, İsmet Ölmez’in Hakkari için çok büyük bir fırsat ve şans olduğunun altını çizerek sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

İsmet Ölmez’in Pazar günü büyük bir konvoyla Hakkari’ye geçip seçim bürosunu açacağı belirtildi.

7eba2567-72a4-49b5-aa79-2c23691259b5.jpg

 

 

Bu haber toplam 5885 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim