• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 6 °C

İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ
Türkiye Futbul Federasyonu (TFF) Hakkari`de spora destek veren işadamlarına teşekkür plaketi verdi.

HAKKARİ (İHA) - Hakkari İl Özel İdaresi Spor Kulübü Futbol Antrenörü Mecit Tekin, altyapı öğrencilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen iş adamlarına TFF Başkanı Mahmut Özgener adına birer teşekkür belgesi verdi.

Teşekkür belgesi takdim töreninde bir konuşma yapan Antrenör Mecit Tekin, futbol dalında Hakkari`de çok yetenekli çocuk ve gençlerin bulunduğunu, fakat bu konuda destek bulamamaktan dolayı büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.

Çalışma yapacak saha bile bulamadıklarını belirten Tekin, antrenmanları şehir stadyumunda yapmak istediklerini her defa dile getirmelerine rağmen bin bir zorluk ve bahaneyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Tekin, "Ben ve ildeki diğer antrenör arkadaşlar yıllardır emek sarf etmemize rağmen hiçbir imkan sunulmuyor. Fakat il dışından gelip çocuklarımızın sırtından para ve rant sağlayan bazı şahıslara hem saha hem para konusunda her türlü imkan sunuluyor. Bu da bizi derinden üzmektedir. Oysa onlara verilen desteğin çeyreği bize verilirse, biz çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

“SOSYAL VE KÜLTÜREL AKTİVİTELERDEN MAHRUM BIRAKILDIK^”
Hakkari`de sosyal ve kültürel hiçbir aktivitenin olmadığını, her şeyden mahrum bırakılmış bir coğrafyada yaşamış olmanın ezikliği ile boğuştuklarını belirten Mecit Tekin, buna rağmen tüm azimleriyle sportif faaliyetleri sürdürdüklerini söyledi.

 Tekin, bütün bu çalışmaları devam ederken çocukların daha güzel şartlarda çalışabilmeleri için zaman zaman bazı iş adamlarının kapısını çalarak azda olsa desteklerini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Spora katkılarından dolayı iki iş adamına teşekkür belgesi verdiklerini belirten Mecit Tekin, "İş adamlarımız Cebbar Yakupoğlu ve Cuma Zibek, Hakkarili çocuklara maddi ve manevi desteklerini esirgemedikleri ve bu duyarlılıklarından dolayı TFF Başkanımız Sayın Mahmut Özgener ve ildeki çocuklar adına kendilerine teşekkür ederim. Destek verildiği taktirde Hakkari`de çok yetenekli gençlerin olduğunu ve Türkiye`deki en üst düzey takımlarında dahi oynayabileceklerine bütün yüreğimle inanıyorum. Bu konuda desteğine ihtiyaç duyduğumuz diğer iş adamlarının katkı sunmasını beklemekteyiz" şeklinde konuştu.

İş adamı Cabbar Yakupoğlu ise, Hakkari`de son 5 yıla yakın sosyal faaliyetlerin olmadığı herkes tarafından bilindiğini belirterek, "Ancak son 3 yıldır Mecit hocamız büyük özveri ve katkılarda bulunmuştur. Hakkari`deki gençlerimizi spor alanına ilgisini çekmek ve spor yeteneklerini geliştirmek için kendi imkanları doğrultusunda büyük bir fedakarlık örneği göstermektedir. Bu hizmetlerinden dolayı kendisini kutluyorum. Gençlerimize azda olsa sporu sevdiren hocamıza minnettarız" dedi.

UEFA Lisanslı Futbol Antrenörü Mecit Tekin, TFF Başkanı Mahmut Özgener adına iş adamları Cabbar Yakupoğlu ile Cuma Zibek`e teşekkür belgelerini takdim etti.


 

Bu haber toplam 4038 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim