• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Işid diye tanımlanan talihsiz köpekler

Işid diye tanımlanan talihsiz köpekler
(Hak Soy-Der) Irak’ta Suriye'de özde Şengal de binlerce masum insanın IŞİD tarafından katledilmesine tepki gösterdi.

Hakkari Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (Hak Soy-Der) Irak’ta Suriye'de özde Şengal de binlerce masum insanın IŞİD tarafından katledilmesine tepki gösterdi. Kayacan Caddesi üzerinde bulunan Dernek binasında basın açıklaması yapan (Hak Soy-Der) Başkanı Fatih İlçin, Ortadoğu ve Kürdistan’da  tüm mazlumların  arş a yükselen ahu figanlarına imdatlarına yetişenlere Allah yar ve yardımcı olsun dedi.

İlçin,”Hamd alemleri yaratan yarattığı her canlıya Rahman sıfatıyla onurlu bir yaşamı hak olarak gören Allah’a mahsustur. Salat ve Selam Alemlere rahmet gönderilen Peygamberi Hz Muhammedin onun güzide Ehl İ Beytine ve Ashabına olsun.

“IŞİD DİYE TANINMLANAN TAHLİSSİZ KÖPEKLER”

 “Tarih’te İslamın adına Hz Ali (k.v) ve onun gibi nice öncü şahsiyetleri şehit edecek denli İslamın insana verdiği değerden uzak nurundan mahrum hakikatinden bihaber olan karanlık şerefsiz azgın zalim facir olan Harici akımın günümüzdeki uzantısı olan IŞID diye tanımlanan talihsiz tarihsiz Cehennem köpeklerinden müteşekkil güruh İnsanlığın beşiği medeniyetler havzası olan Mezra Botan ve Ortadoğuda.

Son zamanlarda ortaya çıkarak alçakça saldırılarla Irk, Dil, Din,Mezhep ve medeniyet gözetmeksizin tüm insanlığa karşı bir savaşa girişen ve fitne kaynağı olarak gün geçtikçe azgınlığını arttırmış olan  bu güruh. Bu gün itibariyle Irakta Suriye'de özde Şengal de binlerce masum mazlum kadim Ortadoğu halkına Müslümana, Hrsitiyana,Ezidiye , Süryaniye, Vaftizci Yahya'nın takipçilerine ve tüm kadim insanlık değerlerine ve kazanımlarına karşı giriştiği bu alçakça şerefsizce saldırıya karşı onları ALLAH 'ın laneti  ve lanet edici olanların laneti ile lanetliyoruz.

Bu Cehennem köpeklerinin hallerini bize 1400 yıl öncesinden haber veren Muhbiri Sadık  Hz Muhammed (s.a.v) bir hadisi şeriflerinde şöyle buyurmuştur. “Abbasoğullarının içinden doğudan ileride siyah sancaklı kişiler çıkacak onların önce gelenlerinin ve sonra gelenlerinin işi adam öldürmek olacak, Onlara yardım etmeyin Allah onlara yardım etmez Kim onların sancağı altında.

Yürürse yahut bayrağını taşırsa ALLAH onu kıyamet günü cehenneme koyar. Gerçekten onlar ALLAH ın en şerli yaratıklarıdır. Onlar benden olduklarını iddia edecekler. Dikkat edin Ben onlardan uzağım onlarda benden uzaktırlar

Onların alameti şudur; Saçlarını uzatırlar ve siyah giyerler. Onları desteklemek için oturmayın çarşılarda onlarla alışveriş yapmayın Onlara yol göstermeyin, ve onlara su vermeyin Çünkü Onların haykırdıkları Tekbir sesi bile sema ehlini rahatsız etmektedir.

Bu bağlamda tüm Hakkari Halkı ve İnsanlığa sesleniyoruz. Bu Cehennem köpeklerine karşı yüreklerinizde düşüncelerinizde  hareketlerinizde zerre kadar sevgi beslemeyin ve onarlın helaki içİN elimizdne ne geliyrosa dünyada ve ahirette  hüsrana uğramaları için mücadele içinde olmalıyız

ve şu an Ortadoğu ve Kürdistan’da  tüm mazlumların  arş a yükselen ahu figanlarına  hawarlarına imdatlarına yetişenlere Allah yar ve yardımcı olsun.

tüm ilgili ve yetkililerin halkları bu müşrik zalim ve facirlere karşı uyanık olması yönünde tebliğ yapması hutbelerde organizasyonlarda halkı uyandırması konusunda göreve davet ediyor zulme rıza zulüm küfre rıza küfre dür hakikatince her kesin mazlum ve masumların yanında yer alması noktasıdna ilahi ikazı (hud 113. ayette) Zulmedenlere meyletmeyin;

sonra size ateş dokunur (cehennemde yanarsınız). Sizin Allah'tan başka dostlarınız yoktur. Sonra (O'ndan da) yardım  göremezsiniz! ve yine  (fatır 5.ayette ) Ey insanlar, Allah’ın va’di haktır, doğrudur. Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın. Hilekâr insanlar ve şeytan da, Allah’ı öne sürerek, Allah adına sizi kandırmasın.  İkazını kendilerine rehber edinmelerini hatırlatıyoruz” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 7095 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim