IŞİD yanlıları üniversiteyi birbirine kattı

IŞİD yanlıları üniversiteyi birbirine kattı
İstanbul Üniversitesi'nde IŞİD karşıtı afiş asan öğrencilere Müslüman Gençlik adlı IŞİD yanlısı grup taş ve sopalarla saldırdı.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde IŞİD ve AKP karşıtı afiş asan üniversitelilere, Müslüman Gençlik adlı grup üyeleri tehditlerle saldırdı. Saldırı sırasında çivili sopalar kullanıldı. Tekbirler eşliğinde yapılan saldırı Hergele Meydanı’nda gerçekleşti.

Saldırganlardan en az ikisi polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, Müslüman Gençlik grubu üyeleri, IŞİD karşıtı afiş ve bildirilerin bulunduğu öğrenci masasının kaldırılması için öğrencilere “15 dakika süre” verdi. Bu sürenin dolmasının ardından Hergele Meydanı olarak anılan hole gelen gruptakiler, afişlerin yer aldığı masaları dağıtarak öğrencilere taş ve şişe fırlattı. basından

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.