İstanbul’da cezaevi araçları çarpıştı: Yaralılar var

Kaynak:İHA

İstanbul Başakşehir’de TEM Otoyolu üzerinde seyir halindeki 4 cezaevi aracının karıştığı zincirleme kazada jandarma ve mahkumlar yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, trafik kontrollü sağlandı.

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 cezaevi aracı birbirine girdi. Kazada jandarma personeli ve mahkumların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Başakşehir mevkii Edirne istikametinde saat 15.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki cezaevi araçları henüz belirlenemeyen bir nedenle peş peşe çarpıştı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralanan jandarma personeli ve mahkumlar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Öte yandan kazaya karışan cezaevi araçlarının havadan görüntülendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.