• BIST 8838.6
  • Altın 3013.818
  • Dolar 34.2332
  • Euro 37.0423
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

İŞTE GURBETTEKİ HAKKARİLİLER

İŞTE GURBETTEKİ HAKKARİLİLER
Hakkarililer Antalya Kültür, Sanat, Eğitim, Yardımlaşma, Dayanışma ve Koruma Derneği tarafından Düzlerçamı piknik alanında bu yıl birincisi gerçekleşen Bahar şenliği düzenlendi.

(FOTOGALERİ HABERİN ALTINDA)

 

(Haber Cengiz Han Yıldırım-Antalya)

Antalya  Döşemealtı  ilçesi Düzlerçamı  piknik alanında  bu yıl birincisi  gerçekleşen  piknik şölenine Antalya sahnelerin sevilen sanatçısı  Hakkarili ünlü mahalli sanatçı  Murat Ceyhan Kürtçe Türkçe birbirinden  güzel türküleri ile Hakkarilere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti

 

 HAKKARİLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

 Ünlü yerel sanatçı Murat Ceyhan'ın canlı müziği eşliğinde  halay çeken Hakkariler doyasıya eğlendiler. Yaklaşık  bin kişinin katıldığı pikniğe, ilgi büyüktü.  Sabah erken saatlerde başlayan pikniğe Hakkariler  biraraya gelmenin coşkusunu geç saatlere kadar sürdürdüler. Kahvaltının ardından çekilen halaylar, söylenen türküler Akşam  saatlerine kadar devam etti. 

 

 BU PİKNİK ALANINDA DERNEĞİMİZİN BİRİNCİ YILINI DA KUTLUYORUZ

 

 Hakkariler Piknik şöleni  ile ilgili coşkusunu dile getirmek amacıyla kısa bir konuşma yapan Hakkarililer Antalya Kültür, Sanat, Eğitim, Yardımlaşma, Dayanışma ve Koruma Başkanı Salih Selek “ Bizler  Memleketlerinden ayrılmamıza  rağmen çektiği sıla hasretine her alanda gidermek amacıyla bir çok etkinlikler yapılmanın mutluluğunu yaşıyoruz  Derneğimiz 24 Nisan 2009 yılında kurduk.

 

 HAKKARİLİ SANATÇI VE İŞADAMLARINDAN DESTEK BEKLİYORUZ

 Bugün  itibariyle 1 yılımızı  tamamlamış bulunmaktayız  bir yılda neler yaptık  yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yoğun bir şekilde çalıştık 27.09.2009  tarihinde derneğimizin açılışını gerçekleştirdik, 270 hemşerilerimizin tespit kaydını yaptık üyeler arasında sağlıklı bir iletişim ağı kurmak için Internet üzerinden web sitesi ile sms sistemi kurduk eşlerimizin, kadınlarımızın birlik ve beraberliğini, dayanışmalarını da aktifleştirmek için 8 mart tarihinde dünya emekçi gününü müzikli bir kokteyl ile kutladık.

 

 Bugün de birinci yılımızı kutlamak üzere toplanmış bulunmaktayız, derneğimiz sosyal, kültürel faaliyetleri sürekli düzenleme çabası içersindedir. Ancak aktivelerimizi çoğaltmak yükseltmek için çok üye ile işadamlarıyız, sanatçılarımız bağışları ile daha da güç kazanacaktır. “ diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3121 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim