• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Kadın başkan arsa sahiplerini ikna etti

Kadın başkan arsa sahiplerini ikna etti
Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu Gazi ve Pehlivan Mahallelerini birbirinden ayıran yolun genişletilmesinde çalışmalara engel olan ev ve arazilerin kaldırılması için vatandaşın rızasını aldı.
Hakkari Belediyesi bir süre önce Gazi  ve Pehlivan Mahallelerini bir birbirinden ayıran yolun yenilenmesi için çalışmalar başlatmıştı. Başlatılan çalışmalar sonrası yolun şuanda beş metre olup araç ve yaya trafiği için yeterli genişliğe sahip olmadığı kanısına varan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yolun genişletilmesine karar aldı.
 
Yolun normal şartlarda araç ve yaya trafiğine uygun hale getirilmesi için on metre olması gerektiğini belirten Fen işleri Müdürlüğü,  genişletme için alınan karar üzerine çalışmalara engel teşkil eden bazı vatandaşların ev ve arazilerinin kaldırılıp kullanılmasını zorunlu buldu. Bunun için Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu harekete geçti.
 
HATİPOĞLU VATANDAŞIN RIZASINI ALDI
Yol çalışma alanına Belediye Başkan Yardımcıları Derya Çiftçi, Behçet Kanat, Cemil Karanfil ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte giden Eş Başkan Dilek Hatipoğlu burada vatandaşlarla ile bir araya geldi. Yol genişletme çalışmaları için çalışmalara engel olan ev ve arazi sahipleri ile görüşmeler başlattı.
 
Yerinde yapılan görüşmeler sonrası vatandaşın rızasını almayı başaran Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, “Şuan itibari ile kentimizin değişik mahallerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Görüldüğü gibi çalışmalarımızın bir ayağı da Gazi ve Pehlivan Mahallelerini birbirinden ayıran bu yoldur. Daha önce bu yol neredeyse kullanılmaz bir hale gelmişti.
 
Biz belediye olarak bu yolun yenilenmesi için çalışmalar başlattık. Ancak yol yeterince geniş olmadığından, bu yolun genişletilmesi için karar aldık. Başlattığımız genişletme çalışmaları için bize gönülden destek olan yurtsever Hakkari halkına teşekkür deriz.”dedi.
 
Hakkari belediyesinin yaptığı çalışmaları taktir eden ve yola denk gelen arazilerini belediyeye bağışlayan vatandaşlar, Eş Başkandan yola “Hacı İbrahim Şen” isminin verilmesini talep etti. Eş Başkan Hatipoğlu ise vatandaşın bu talebini Belediye Meclisinde görüşeceklerini belirtti. Hakkarihabertv.com
 
kadin-baskan-m.jpg
 
kadin-baskan-f.jpg
 
kadin-baskan-2.jpg
Bu haber toplam 3928 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim