Kanalizasyon ekibinin zor anları

Kanalizasyon ekibinin zor anları
​ Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, donan kanalizasyon kapaklarını pürümüz yardımıyla açtı.

Kar yağışının yerini dondurucu soğuk havaya bıraktığı ve her tarafın buz pistine dönüştüğü Hakkari’de  belediye ekipleri  yer yer zor anlar yaşıyor. Kentin değişik noktalarında arızalanan kanalizasyon şebekelerine müdahale eden Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri buzla mücadele ediyor.

Buz tutan kanalizasyon kapaklarını önce pürümüzle sonra kazmaların yardımı ile yerinde sökerek arızaları gidermeye çalışan belediye ekibi dondurucu havada özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Buzla kaplanan kanalizasyon kapaklarını pürümüz yardımı ile buzdan çözdüklerini belirten belediye ekipleri, soğuk havanın her geçen gün etkisini sürdürdüğünü belirtiler.Haber: Feyzullah Taş

kanalizasyon-3-001.jpgkanalizasyon-2-002.jpgkanalizasyon-1-003.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.