• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Karahanlı’den aday Ölmez’e destek

Karahanlı’den aday Ölmez’e destek
Hakkârili kanaat önderi ve iş insanı Aytekin Karahanlı beraberindeki kalabalık bir kitle AK Parti seçim ofisini ziyaret ederek, desteğini açıkladı.

Her geçen gün yeni katılımların olduğu AK Parti’ye bugün bir katılım daha oldu.  Kanaat önderi iş insanı Aytekin Karahanlı beraberindeki kalabalık bir kitleyle birlikte AK Parti Hakkari seçim bürosuna geldi.

Karahanlı ve beraberindekiler AK Parti Belediye Başkan Adayı iş insanı İsmet Ölmez, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, aşiret lideri Necman Adıyaman ve partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Karahanlı ve beraberindekilere teşekkür eden Belediye Başkan adayı Ölmez, her geçen gün yeni katılımların olduğunu belirterek, herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Ölmez, ”Hakkari’ye hizmet için Hakkari’de büyük bir heyecan var. Cumhuriyet tarihinden bu güne aşiretler arasında parti olarak ideolojik ayrıştırma vardı.

Bugün buraya tüm aşiretler ve kabileler buraya gelip birbirleri ile kaynaşıyorlar. Bu birlik ve beraberliğimiz ile gurur duyuyoruz. Buraya gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Biz birlik ve beraberlik içinde bunun üstesinde geleceğiz. Belediye başkanlığının anahtarını Sayın Cumhurbaşkanının önüne bırakacağız.  Allah Teâlâ bizim birlik ve beraberliğimizi korusun. Katılım sağlayan kanaat önderi ve iş insanı Aytekin Karahanlı ve beraberindekilerine de ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Karahanlı ise, ”Bugün burada bulunmamızın sebebi bu kutlu davanın adayı olan sayın İsmet Ölmez’i tebrik etmek ve yanında olduğunu belirtmek için ben ve akrabalarım beraber geldik ve burada olmaktan onur duymaktayız. İsmet Ölmez, sevilen bir iş insanı kapısını çalan bütün insanlara destek çıktığını hepimiz biliyoruz.

Hakkari ve belediyesinin bütün sorunlarını çözeceğine inanıyoruz ve İsmet Bey’in yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.  Başarılar diler Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah hepinizi Muaffak etsin başaracağı ve kazanacağız” dedi.

Haber: Feyzullah Taş

img-6440.JPGimg-6441.JPGimg-6442.JPGimg-6443.JPGimg-6445.JPGimg-6450.JPGimg-6454.JPGimg-6461.JPG

 

Bu haber toplam 2706 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim