• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Karla kaplı sahada antrenman

Karla kaplı sahada antrenman
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grup'ta mücadele eden Hakkari Zapspor, deplasmanda Tatvanspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını karla kaplı sahada sürdürüyor.

Geçen hafta kendi sahasında Yeni Diyarbakırspor karşında talihsiz bir yenilgi alan Hakkari Zapspor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Tatvanspor ile karşılaşacak. Şehir Stadyumu'nda Tatvanspor maçı hazırlılıklarını sürdüren Zapspor, soğuk havaya rağmen karla kaplı sahada antrenman yapıyor. Teknik direktör Mecit Tekin nezaretinde çalışan futbolcular, zaman zaman zor anlar yaşıyorlar.

Karda top koşturmakta güçlük çeken Zapsporlu futbolcular, takım olarak galibiyete kenetlendiklerini ve haftalardır özlem duydukları 3 puanı Tatvanspor'dan söküp alacaklarını belirttiler. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hakkari Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, soğuk havaya rağmen karla kaplı sahada antrenman yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Takımın kötü gidişatına rağmen her maçta canla başla mücadele eden futbolcularının soğuk hava ve kara rağmen Tatvanspor ile yapacakları maça hazırlandığını belirten Tekin, ''Kar kış demeden hazırlıklarını sürdüren futbolcularımı kutluyorum. 2 Aralık tarihinde kendi sahamızda cezamız nedeniyle Yeni Diyarbakırspor ile oynadığımız maçta talihsiz bir yenilgi aldık. Gönül isterdi ki o maçımızı kazansaydık ama olmadı. Şuan ligde sondan ikinci sıradayız.

Takımın kötü bir gidişatı var. Bu kötü gidişatın sebebi sporcularım ve teknik heyet değildir. Bu kötü gidişatın tek nedeni bu takıma kimsenin sahip çıkmamasıdır. Şuanda maddi olarak çok kötü bir durumdayız. Sezon başında sayın valimiz sporcuların lisansları için takıma bir miktar para desteğinde bulundu. Sayın valimizin desteği de bu yardımla sınırlı kaldı. Sayın valimizin, belediye başkanımızın ve iş adamlarımızın takımımıza sahip çıkarak destek vermelerini bekliyoruz. Kulüp olarak Mali ve Kamerun dan iki siyahi futbolcu transfer etmiştik.

Ancak İl Emniyet Müdürlüğü bu futbolcularımıza oturma izni vermediği için lisanslarını yapamadık. Şuanda mücadele ettiğimiz ligde ve gruptaki birçok takımda siyahi yabancı futbolcu oynuyor. Bu yabancı futbolcular bu takımlarda nasıl oluyor da oynuyor, bizim getirdiğimiz futbolcular nasıl oynayamıyor bunu anlamış değiliz. Emniyet Müdürlüğü'nün Hakkari'nin durumunu göz önünde bulundurarak bize yardımcı olmalarını istiyorduk ama olmadı.

Transfer ettiğimiz iki siyahi futbolcuyu oturma izni almak üzere ülkelerine gitmeleri için İstanbul'a gönderdik. Ancak onlarda paraları olmadığı için oturma izni alabilmek için ülkelerine gidemiyorlar. Kulüp olarak bizde maddi sıkıntılarla boğuştuğumuz için onların ülkelerine gidip gelmelerini sağlayamıyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda Tatvanspor ile karşılaşacağız. Bu maça 3 puan parolasıyla çıkacağız. İnşallah Tatvanspor'u yenerek 3 puan alıp takımında moral ve motivasyonunu üst seviyeye çıkarırız. Takım olarak galibiyete kenetlendik. Bu nedenle soğuk havaya rağmen karla kaplı sahada antrenman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Futbolculardan Tekin Kaya ise, zor artlarda antrenman yaptıkların belirterek ''Şuanda ligde 4 puanla sondan ikinci sıradayız.Ne olursa olsun her türlü şartlarda hazırlıklarımızı yaparak maçlarımıza en iyi şekilde çıkacağız. Önümüzdeki hafta Tatvanspor deplasmanda karşılaşacağız. Şuanda soğuk hava ve karlı sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü başka alternatifimiz yok . Mecburen burada zor şartlarda da olsa hazırlıklarımızı sürdürerek her maçımıza 3 pun parolasıyla çıkıyoruz. Tatvanspor'u muhakkak yenmek zorundayız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com


 

Bu haber toplam 3402 defa okunmuştur
Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim