• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Kaya ailesinin mutlu günü

Kaya ailesinin mutlu günü
Fatma Kaya ile Mazlum Sıddık Kaya düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Çifti bu mutlu gününde dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.

Hakkari’nin tanınmış köklü ailelerinden imam Cemil Kaya’nın oğlu Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av.Zeydin Kaya’nın yeğeni Mazlum Sıddık Kaya Ferit Kaya’nın kızı Fatma Kaya ile 27 Ağustos Pazar günü Hakkari Çevreyolu üzerinde bulunan bir halı sahada binlerce davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. 

Sağdıçlığını Abdullah Kaya’nın üstlendiği düğünde davetlileri düğün alanı girişinde karşılayıp yakından ilgilendi. Kaya ailesinin fertleri ve sağdıç tarafından kapıda karşılanan misafirler, gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Hakkari’nin gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğün, davetliler tarafından büyük bir ilgi gördü. Yerel sanatçı Gazi Yıldırım’ın söylemiş olduğu Kürtçe ve Türkçe şarkılarla davetliler doyasıya eğlendi. 

Gelin ve damadın mutluluğu gözlerinden okunurken, gelin ve damadın akrabaları ise misafirlerle ilgilenmekten asla geri kalmadılar. Kaya ailesinin düğününe; STK temsilcileri, İş İnsanları, Sanat dünyası, Eğitim Camiası, Bürokrasi, Hukukçular, Kamu Kurum ve Kuruluşların yetkilileri, Siyasi Parti temsilcileri, Hakkari’de tanınan ve bilinen birçok esnaf ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. 

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Damadın babası imam Cemil Kaya düğüne katılım sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirterek; “Bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza, komşularımıza çok teşekkür ediyoruz. Umarım tüm misafirlerimiz düğünde mutlu ayrılmışladır. Bizleri ayakta tutan bizleri birbirimize bağlayan bu güzel gelenek ve göreneklerimizdir. Birbirimizin bir araya gelmesine vesile olan gelinim Fatma ve oğlum Mazlum’a ömür boyu mutluluklar diliyorum. 

Hakkari Haber Tv olarak Fatma Kaya ve Mazlum Sıddık Kaya çiftine mutluluklar dileriz.

Bu haber toplam 1374 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim